Meer resultaten voor tankpas particulier

tankpas particulier
tankpas particulier
Nederland telt meer dan 2.000 onbemande tankstations waar de prijs soms tot wel 15 cent per liter goedkoper kan zijn.Dit is echter niet alles wat een tankpas te bieden heeft, er zijn namelijk nog veel meer voordelen. Wil jij weten welke dat zijn? Privé en zakelijk tanken. Als je een tankpas aanschaft, is de kans groot dat je ook met je privéauto zakelijke kilometers maakt. Wist je dat je naast de 0,19, cent per zakelijke kilometer ook de btw mag verrekenen? Niet alleen op brandstof, maar ook op benodigde vloeistoffen, onderhoud en banden. Laat geen geld liggen. Lees de regels hiervoor. Lees de regels. Een pas die geschikt is voor zowel mkb als zzp, dat is de tankpas van MKB Brandstof. Met onze pas kan je terecht bij meer dan 50.000 tankstations in heel Europa. Reken voortaan jouw zakelijke tankbeurten af met één pas en ontvang alle tankbeurten aan het einde van de maand op één overzichtelijke factuur.
UnitedConsumers tankkaart: zo werkt het.
Zo werkt de korting. Met de tankkaart krijgt u bij iedere tankbeurt altijd korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs GLA .Deze adviesprijs wordt vastgesteld op basis van de vijf grootste oliemaatschappijen: Shell, BP, Total, Esso en Texaco.In uw persoonlijke bespaartegoed vindt u alle tankbeurten terug, inclusief de ontvangen korting.Zo ziet u in een duidelijk overzicht waar u heeft getankt en hoeveel korting u kreeg.Totaal en per liter. De exacte korting die u krijgt, verschilt per tankstation.Dit komt doordat tankstations zelf bepalen of zij al veel of weinig korting geven aan de pomp.Bij een tankstation dat weinig korting geeft aan de pomp, profiteert u van een hoge UnitedConsumers tankkorting.Krijgt u al een hoge korting aan de pomp Dan ontvangt u via UnitedConsumers hier altijd nog 1 tot 3 cent extra korting bovenop.UnitedConsumers hanteert hiervoor 2 kortingsgaranties.: Lees meer
tankpas particulier
Tankpas ANWB Mobiliteitskaart ANWB Zakelijk.
Om af te rekenen dient de magneetstrip van de ANWB Mobiliteitskaart of Europese tankpas gebruikt te worden. Bij het afrekenen met de ANWB Mobiliteitskaart kan het wel gebeuren dat de chiplezer de OV-chip van de ANWB Mobiliteitskaart leest en daardoor de betaling niet goed verloopt.
Uw persoonlijke Carfood tankpas - De voordelen op een rij.
Dit zijn onder andere Texaco tankstations, Esso tankstation, BP tankstations, Tango tankstations, etc. Hierdoor kunt u met de Carfood tankpas in het hele land terecht! Kijk verder voor een volledige lijst en kaart. TOEGANG TOT MIJN CARFOOD. Met het gebruik van één of meerdere tankpassen kunt u ook toegang krijgen tot Mijn Carfood. Dit is een portaal waarin u al uw vertankingen kan zien. In dit portaal kunt u ook kentekens koppelen aan de juiste tankpassen, tankpassen blokkeren of deblokkeren en tankpassen aanvragen. Daarnaast zijn ook alle facturen terug te vinden in Mijn Carfood. De tankpas is niet flexibel wat betreft buigzaamheid. Met flexibele tankpas wordt bedoeld dat de kaart door u als eigenaar in te regelen is. U kunt kiezen welke producten er getankt kunnen worden, u kunt er voor kiezen of er shop artikelen aangeschaft kunnen worden.
Bespaar en tank veilig, snel en gemakkelijk met de Tamoil Mobility Card. Tamoil - Zo kan het ook.
Waar kan ik terecht met de Tamoil Mobility Card? Met de Tamoil Mobility Card tankt u snel en gemakkelijk bij meer dan 600 tankstations in Nederland. Zonder geld op zak bent u van harte welkom bij alle Tamoil tankstations. Daarnaast wordt de Tamoil tankpas ook geaccepteerd bij een aantal andere merken. Zo bieden wij u een landelijk dekkend netwerk. Op de pagina Tankstations vindt u het dichtstbijzijnde tankstation. De beschikbare brandstoffen en services staan er natuurlijk bij. Vind het dichtstbijzijnde tankstation. Kan ik een verloren factuur alsnog opvragen? Als Tamoil tankpashouder hebt u 24/7 toegang tot de Tamoil klantportal. Hier vindt u alle facturen terug en kunt u overzichten maken van de transacties per periode. En bent u onverhoopt de tankpas kwijt of is deze gestolen. Dan kunt u de tankpas in de portal 24/7 blokkeren. Zijn er kosten verbonden aan de Tamoil Mobility Card? De Tamoil tankpas is gratis. Ook als uw tankpas vervangen moet worden brengen wij geen extra kosten in rekening. Moet ik een borg betalen?
Veelgestelde vragen - AVIA.
Welke brandstoffen zijn beschikbaar bij mijn tankstation? Ieder AVIA tankstation heeft andere brandstoffen. Zoek jouw tankstation hier opom te zien welke brandstoffen jouw tankstation heeft. Welke tankpassen accepteert mijn tankstation? Zoek jouw tankstation hier opom te bekijken welke tankpassen geaccepteerd worden. Ik heb een vraag over mijn tankkaart. Hoe vraag ik een tankkaart aan? Een tankkaart vraag je hier aan. Kan ik als particulier ook een tankkaart aanvragen? Nee helaas niet. AVIA Tankkaarten worden alleen versterkt aan ondernemingen en zelfstandigen. Ik heb per post mijn AVIA tankkaart ontvangen, is deze al actief? Jouw kaarten zijn na ontvangst direct actief. Om de AVIA tankpas te gebruiken, heb je wel de bijhorende pincode nodig.
Voordelen DCB EnergyCard Consument.
Voordelen tankpas consument. Voordelen tankpas consument. Gemak bij het tanken en interessante kortingen op autowassen en shopartikelen? Met de EnergyCard van DCB Energy had je het niet beter kunnen treffen. 10 Korting op alle DCB onderhoudsartikelen. 10 Korting op autowassen.
Waar tankkaart voor particulieren aanvragen? Tips advies - Tankkaart.net.
Vraag je een Europese tankkaart aan, dan kan je ook de tankkaart buiten België gebruiken zoals in Frankrijk, Nederland, Luxemburg, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Zwitserland, Tsjechië, Oostenrijk, Slowakije. Kijk goed na in welke landen de aanbieder tankstations voor handen heeft en met welke partners hij eventueel werkt. Veel tankkaart aanbieders werken samen met andere merken om het aanbod in België en buitenland te vergroten. Net zoals de tankkaart voor bedrijven, kan je als particulier terecht in één van de vele tankstations met jouw personenwagen benzinewagens, dieselwagens of bestelwagen en ontvang je periodiek 2-wekelijks maandelijks een overzicht van jouw tankbeurten. Vraag goed na of het al dan niet verplicht is om een Mandaat" SEPA Europese domiciliëring" voor een tankkaart in te dienen, niet bij alle aanbieder is dit verplicht. Aangezien tanken met een tankkaart een soort van uitgestelde" betaling" is, is het Mandaat" SEPA Europese domiciliëring" meetstal verplicht. Een tankkaart voor particulieren aanvragen kan je telefonisch regelen of je kan jouw gegevens nalaten via het aansluitformulier op de desbetreffende website. Wij raden wel steeds aan om steeds tankkaart offertes te vergelijken bij verschillende aanbieders van tankkaarten voor particulieren. Extra korting tankkaart prijs kosten.
De Shell Tankpas in Nederland en de rest van Europa FLEETCOR.
Kies eenvoudig een kaartcategorie uit die bij uw wensen past en u kunt voortaan gemakkelijk en zonder contant geld uw brandstof, tol en vele andere producten en diensten betalen. Brandstof: Alle soorten. U kunt gemakkelijk, comfortabel en zonder contant geld kwaliteitsdiesel van Shell aanschaffen, alsmede AdBlue voor dieselmotoren. U kunt tol en kosten voor tunnels, bruggen en veerponten gemakkelijk en comfortabel betalen met de Shell Card. U kunt kwaliteitsbenzine en gasvormige brandstoffen zoals LPG en CNG van Shell aanschaffen. U kunt kwalitatieve smeermiddelen bv. motorolie van Shell kopen, alsmede auto-accessoires zoals accu's, banden etc. en diensten zoals autowassen, reparaties en pechhulp. NU TANKPAS AANVRAGEN. U kunt voor iedere tankpas de bijpassende netwerkdekking instellen. Tanken bij tankstations van Shell partners.: Met deze optie kunt u bijvoorbeeld in Nederland bij tankstations van Esso tanken. Tanken in het buitenland.: Met deze optie is uw Shell Card van FLEETCOR geldig in heel Europa. Wanneer u beide opties combineert, kunt u bij het grootste partnernetwerk in Europa tanken met meer dan 26.000 tankstations in 31 landen. EFFICIËNT BEHEER VAN UW WAGENPARK: BESPAAR TIJD EN GELD MET DE SHELL TANKPAS VAN FLEETCOR. Elke aankoop kan gevolgd worden in het online klantenportaal.

Contacteer ons