Meer resultaten voor tankpas particulier bp

tankpas particulier bp
tankpas particulier bp
Tel dat op bij de kosten die je bespaart door losse tankbeurten niet meer te hoeven in te dienen, dan wil je toch een tankpas? Nog meer functies. Kun je met een tankpas alleen tanken? Absoluut niet, met onze tankpas zowel kunt kun je tanken, laden, parkeren én naar de carwash. Even door de wasstraat is dus ook erg gemakkelijk. Wil je weten hoe een laadpas werkt? Lees dan snel verder! Één tankpas voor al je tankbeurten. Ook betalen voor wasbeurten, motorolie en meer. Al je tankbeurten fiscusproof op één verzamelfactuur. Inloggen Mijn Dashboard. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Mis geen updates meer over duurzame mobiliteit met de Wegwijzer, elke maand in je inbox. Bedankt voor je inschrijving Je krijgt voortaan elke maand inspirerende en interessante updates rondom duurzame mobiliteit in je inbox. Je ontvangt een bevestigingsmail van ons. Er ging iets mis! Het inschrijven is helaas niet gelukt. Ververs de pagina, of druk op F5 om het nogmaals te proberen. Download de gratis apps voor Tanken, Carwash, Parkeren en Laden.
BP biedt geen extra diensten op de tankpas.
Als de btw-gespecificeerde kassabon wordt bewaard en ingeboekt mag de btw afgetrokken worden. De BP tankpas is een merk-tankpas waarmee je terecht kunt bij ruim 250 BP tankstations. Deze tankpas heeft een behoorlijke landelijke dekking door de samenwerking met Texaco.
Sparen jullie bij een tankstation? Motor-Forum.
14 mrt 2017. we hebben van het bedrijf een tankpas van de shell. spaar wel airmiles, krijg regelmatig 5 pleuro korting bij de Appie. met de brommer privé tank ik bij de lokale onbemande pomp. Klik om te vergroten. Die 5 pleuro is wel via een omweg door jouw bedrijf betaald! En de extra gemaakte onzichtbare kosten zijn wel €25, die jouw baas dan weer betaalt. Heb ik hierboven al gemeld: Jij geeft precies aan hoe het werkelijk werkt. Als je als particulier tankt wil je gewoon een lage prijs en NIET de zegeltjes of punten.
Over ons - Greenpoint.
Bij Greenpoint heeft u als bedrijf, particulier of gemeente toegang tot duurzame brandstoffen en energie. Hierdoor leveren wij samen een waardevolle bijdrage aan belangrijke duurzaamheidsdoelstellingen zoals.: Reduceren van CO2-uitstoot van wegverkeer. Deelnemen aan zero-emissie stadsmobiliteit. Verlagen van geluidshinder. Verbeteren van de luchtkwaliteit. Bijdragen aan een betere leefbaarheid. Onze tankpoints zijn zo ingericht dat ze in de toekomst eenvoudig kunnen worden uitgebreid met andere bio- dieselsoorten, bio-LNG en/of waterstof. Daarbij zoeken we altijd actief de samenwerking op met lokale ondernemingen. Bijvoorbeeld voor energielevering via zonnedaken of het creëren van een klimaatneutraal bedrijventerrein. Greenpoint is een initiatief van de Van Kessel Groep uit Milheeze gem. Gemert-Bakel, een toonaangevende handelsonderneming in duurzame brandstoffen, smeermiddelen, tankstations en energie. De Van Kessel Groep ontving als eerste energieleverancier de Lean Green Star voor duurzame logistiek. Bouw nieuw waterstof tankstation in Dordrecht gestart. 26 september 2022. NIEUW PROJECT: In Dordrecht zijn wij gestart met de bouw van een nieuw waterstoftankstation. Deze komt naast het BP tankstation aan de Laan.
Is er een tankpas voor particulieren? UnitedConsumer is de beste optie.
Tankpas online aanvragen UnitedConsumers. Anderen lazen ook.: Bestel in de maand januari een zakelijke tankpas met korting. Tankpas-aanvragen uitgebreid met Total Card tankpas. Kies je een merkgebonden of een universele tankpas? Kan ik auto onderhoud afrekenen met een zakelijk tankpas? Janneau op 20 april 2018 om 13:49.: Dit is geen tankpas, dit is een spaarkaart. Er zijn particulieren die op zoek zijn naar een tankpas zodat ze maandelijks hun tankkosten kunnen afrekenen. Redactie op 20 april 2018 om 16:29.: Door United Consumer wordt het een tankpas of tankkaart genoemd. Het lijkt een beetje op sparen, maar binnen 24 uur wordt de verkregen korting uitbetaald. Bij een tankpas kunt u alleen achteraf betalen als u ondernemer bent.
Goedkoop tanken met korting bij BP UC.
Goedkoop tanken bij BP. U heeft vast wel eens bij een BP station getankt. Logisch, want BP heeft ongeveer 400 tankstations in Nederland en bezit 14 van het marktaandeel. BP behoort tot de vijf grootste oliemaatschappijen ter wereld en is in ongeveer 80 landen ter wereld actief.
Waar tankkaart voor particulieren aanvragen? Tips advies - Tankkaart.net.
wat zijn de éénmalige en periodiek kosten.; geniet je van een loyaliteitsprogramma of niet.; kies een tankstation dan je regelmatig passeert; woon-werkverkeer. is de brandstofprijs per liter wel de goedkoopste in de buurt? Aanbieders particuliere tankkaarten. Wie biedt tankkaarten voor particulieren aan in België? Dats24 tankkaart voor particulieren. Octa tankkaart voor particulieren. VAB tankkaart voor particulieren. Avia tankkaart voor particulieren. Power tankkaart voor particulieren. Via de website Carbu.com is het mogelijk om de branstofprijzen te vergelijken. Vervolgens kan je bij de goedkoopste aanbieder een tankkaart aanvragen. Offerte tankkaart voor particulieren. Tankkaart bedrijven KMO. Q8, Esso, TotalEnergies, Texaco, Shell, Lukoil, Avia, BP, Makro, Bruno, Power, Octa, DCB, Dats24, MAES, Gabriëls, Van Reeth, G&V, Aral. allen geven ze tankkaarten uit. Een kaart om te tanken als particulier, onderneming, KMO, zelfstandige, bedrijf, vrij beroep of als beheerder van een fleet leasingmaatschappij? Vergelijk tankkaarten voor personenwagens, vrachtwagens, bestelwagens, bedrijfswagens. Ontdek de beste gratis tankkaart met tal van voordelen zoals korting op tankbeurten, gratis punten, cadeau's' enz.
Voordelen van de Shell Card Tankpas Shell Nederland.
Voordelen van de Shell Card Tankpas. Met de Shell Card tankpas profiteert u niet alleen van korting op brandstoffen bij Shell-tankstations, maar ook van meer gemak, duurzaamheid, veiligheid, beter beheer van uw wagenpark en besparingen. Wij bieden alles wat u nodig heeft om elke reis probleemloos te laten verlopen. Met één enkele tankkaart, rekent u snel en gemakkelijk brandstoffen en diensten af. Van brandstof onderweg en tolbetalingen tot BTW-terugvordering en pechhulp.
BP - Travelcard.
Heb ik een BP tankpas nodig om bij BP te tanken op rekening? Het is niet noodzakelijk om een BP tankpas te gebruiken wanneer je graag bij BP tankt. Bij BP kun je ook terecht met de universele tankpas van Travelcard. Met slechts 300 BP tankstations is een universele tankpas een goede keuze, er is dan altijd een tankstation in de buurt. Zijn er extra kosten verbonden aan het tanken bij BP met een tankpas? Wanneer je met de Travelcard brandstofpas gaat tanken bij BP zijn er geen extra kosten. Je krijgt hetzelfde bedrag doorbelast als dat staat aangegeven bij de pomp. 1300 BH Almere. 088 110 5000. Prepaid saldo opvragen. Tankpas in jouw huisstijl. Korting op brandstof? tankpas ZZP MKB. Fuel Cost Saving. Maandag 8:00: - 17:00.: Dinsdag 8:00: - 17:00.:
Particuliere tankpas.
di 01 nov 2016, 10:55: Pita. Tankpas voor een particulier kan wel o.a. BP maar afhankelijk van de opgegeven te rijden jaarkilometers moet je borg betalen. Te beginnen met € 500.-. di 01 nov 2016, 11:41: NoCashCow. Waarom wil je een tankpas en waar tank je het meeste?

Contacteer ons