Meer resultaten voor tankpas ondernemers

tankpas ondernemers
Tankpas Aanbieders MKB Tankpas.
Tankpas.nl is een label van Travelcard gericht op zzpers en kleine ondernemers. Deze tankpas is overal in Nederland maar ook in de Benelux of Europa te gebruiken en biedt standaard aanvullende diensten zoals carwash en parkeren en optioneel ook laden. Uniek is het zonder kosten en onbeperkt bijvullen van motorolie en ruitenwisservloeistof. Texaco heeft bijna 350 tankstations in Nederland en biedt een eigen tankpas. De Texaco tankpas is duur vergeleken met andere oliemaatschappij-tankpassen maar biedt wel een parkeerdienst. De tankpas van Travelcard is bedoeld voor wagenparken van meer dan 10 voertuigen. Deze tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd en is zeer geschikt voor professionele beheerders van grote wagenparken. Met een netwerk van meer dan 200.000 locaties voor tanken, laden, parkeren en carwash is de Travelcard een zeer complete pas. Esso heeft ruim 260 tankstations in Nederland. Met de Esso tankpas kun je ook tanken bij Shell. Zo heeft de tankpas een goede landelijke dekking. Deze tankpas biedt geen aanvullende diensten, maar is wel gratis. Zakelijke pinpas of creditcard. Zakelijke pinpassen en creditcards kunnen worden gebruikt om brandstof mee af te rekenen. Als de btw-gespecificeerde kassabon wordt bewaard en ingeboekt mag de btw afgetrokken worden.
tankpas ondernemers
Maandbijdrage per autopas. inclusief alle handige diensten. Het kennismakingstarief voor de eerste drie maanden geldt bij aanmelding vóór 31 juli. Voor 50 cent extra tank je in heel Europa. 0 cent Carwash. 20 cent Parkeren. 20 cent Laden. Alle vrijheid voor jouw onderneming Tanken. Tank bij elk station in Nederland, én bij ruim 50.000 stations in de rest van Europa. Vaste tarieven en altijd groene stroom uit Nederland. Slagboomparkeren met je autopas, en straatparkeren met de parkeerapp. Houd je autos altijd en overal representatief, bij meer dan 1200 aangesloten wasstraten. Vraag direct aan. Verdien binnen vier tankbeurten de pas terug. Veel ondernemers zonder tankpas declareren de btw van hun tankbeurten niet of nauwelijks bij de fiscus. Dit scheelt al gauw zo'n' 15 tot 20 euro per tankbeurt. De tankpas van MKB Brandstof verdient deze zichzelf al binnen vier tankbeurten terug. En wist je dat je bij een privé-auto die je zakelijk inzet, ook de btw op brandstof en andere gebruikskosten van de auto onderhoud, carwash en parkeren terug mag vorderen?
Wat is een tankpas en waarom is het een groot voordeel ondernemers?
Na lezing van dit artikel zal u ontdekken dat een tankpas meer is dan een pinpas. Er zijn verschillende benamingen voor dit betaalmiddel: brandstofpas, tankpas, tankcard, card of tankkaart. Met een tankpas kunnen verschillende soorten brandstof en soms nog meer betaald worden bij een tankstation. Vooral ondernemers kunnen veel baat hebben van zon pas en daarmee focussen we in dit artikel ook op de zakelijke tankpas en niet op de particuliere tankpas.
Tankpas.nl - Een handige zakelijke tankpas Laadpassen.nl.
Home Beste Laadpas Aanbieders Tankpas.nl. Aan verlanglijstje toevoegen Toegevoegd aan verlanglijstje Verwijderd uit verlanglijstje 1. Toevoegen aan vergelijken. Uw recensie toevoegen. 72 Beste Laadpas Aanbieders. Er zijn steeds meer zzpers in Nederland. Veel ondernemers hebben ook een auto om daarmee naar hun klanten te rijden. De meeste ondernemers hebben nog veel bonnetjes in hun auto: bonnetjes van het tankstation, bonnetjes van de wasstraat en ook de facturen van de autoverzekeraar liggen ergens in huis of op kantoor. Als de btw-aangifte weer moet worden ingevuld kan dat voor stress zorgen. Met behulp van een handige tankpas ben je direct van deze stress af.
Tankpas Aanbieders MKB Tankpas.
De ANWB Tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. Er zijn aanvullende diensten zoals parkeren en carwash. Shell biedt als grootste tankstation-keten van Nederland een tankpas. Het bedrijf heeft dit uitbesteed aan Fleetcor. De Shell tankpas is te gebruiken op Shell tankstations en haar partner Esso.
Wat levert een tankpas mij op? Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1.
Dat zakelijke reisje is dus geen enkel probleem. Als je de Total Card kiest, mag je zelf 2 Total tankstations uitkiezen waar je een extra hoge korting op de brandstof krijgt. Kijk bij die keuze iets verder dan je neus lang is. Het omrijden van een paar kilometer naar de dichtstbijzijnde Total vestiging klinkt misschien niet besparend, maar is op jaarbasis echt rendabel! Veel ondernemers denken dat een tankpas hen alleen een paar cent voordeel bij de pomp oplevert, maar tankpassen bieden tegenwoordig zoveel méér. Zo krijg je bij de Total Card korting op je carwash, kun je ermee parkeren bij Q park en kun je in het buitenland tolwegen en tunnels betalen. Als je eens per twee weken Excellium brandstof tankt, ontvang je ook nog eens gratis pechhulp in heel Europa. Reken maar uit wat dat je oplevert in keiharde euros! Natuurlijk zijn de beste tankpassen ook te combineren met de gewone spaarkaarten, waarmee je bij elke tankbeurt spaart voor gratis cadeaus, VVV-bonnen en zelfs prepaid brandstofpassen!
Zakelijke Tankpas: alle brandstof tanken op één factuur.
Voorbeelden hiervan zijn de Shell Tankpas, ESSO Card, BP Plus Tankpas en de Total Card. Dit limiteert je in je keuze, maar daar staan andere voordelen tegenover. Zo krijg je met deze tankpas soms korting op brandstof en kun je meedoen met alle lopende acties. Een merk-tankpas geeft korting op de brandstof en toegang tot lopende acties. Maar let op: de kosten die je maakt voor het omrijden, wegen vaak niet op tegen de mogelijke korting. Het is dus belangrijk om van tevoren te bekijken bij welke tankstations je kunt tanken. Online kun je vrij gemakkelijk het dekkingsgebied zien van de verschillende aanbieders. Kosten van een zakelijke tankpas. Voor het gebruik van een brandstofpas betaal je een bijdrage. De kosten variëren per aanbieder en bedragen vaak enkele euros per maand. Ook betaal je soms een kleine bijdrage voor de pas zelf. Verder wordt er een eenmalige borg gevraagd, die je terugkrijgt zodra je de pas opzegt en geen betalingsachterstand hebt. De tankpassen van specifieke merken worden veelal gratis beschikbaar gesteld. Dat je met een zakelijke tankpas korting kunt krijgen, is niet de voornaamste reden dat ondernemers er een aanschaffen.
Uw werknemer rijdt in zijn eigen auto voor uw onderneming.
Als een werknemer in zijn eigen auto rijdt, maar u vergoedt alle kosten van die auto, dan wordt de auto aangemerkt als een auto van de onderneming. Als uw werknemer in zijn eigen auto rijdt voor uw onderneming, kunt u geen btw aftrekken. Over de Belastingdienst. Werken bij de Belastingdienst. Inloggen op Mijn Belastingdienst. Inloggen op Mijn toeslagen. Inloggen voor ondernemers.
Tankpas - Vinden.
Onze zakelijke tankpas is er voor ZZP en MKB.Met onze zakelijke tankpassen kun je alles voor jouw voertuig afrekenen. Brandstof, Carwash, Parkeren en Onderhoud.De ZZP en tankpas voor MKB van Tankpas nl wordt bij alle tankstations van alle merken in Nederland en bij meer dan 55.000 tankstations in Europa geaccepteerd. Je bepaalt dus zelf waar je brandstof afrekent en kan zo van de laagste. Beste tankpas 2022 - Tankpassen vergelijken aanvragen. De tankpas is onder te verdelen in twee verschillende categorieën: de universele tankpas en de merkgebonden tankpas. Beide hebben voordelen en nadelen. Bekende aanbieders van tankpassen zijn bijvoorbeeld Tankpas nl, MoveMove, Shell, GO Tankpas en Total. Elke aanbieder heeft zijn eigen voor- en nadelen. Kies uw tankpas en tank voordeliger Tankpassen-Vergelijken. Hier vindt u een overzicht met beschikbare tankpassen. Wij helpen u de juiste tankpas voor uw bedrijf te vinden. Bekijk gemakkelijk en snel welke tankpas aanbieders het beste bij u passen. Door slim te kiezen voor een brandstofpas kunt u mogelijk kosten besparen.
Tankpas voor bedrijven - Hartholt Olie.
BTW-declaraties makkelijk aan te geven. BTW declareren was nog nooit zosimpel met de tankpas van Hartholt Olie, omdat wij aan het einde van de maand een overzicht toesturen met alle kosten. Een tankpas zorgt voor overzicht en controle. Als ondernemer wilt niet te druk zijn met randzaken.Daarom heeft Hartholt Olie een online systeem ontwikkelt waarmee u altijd inzicht heeft in uw transacties. De Hartholt Olie tankpas en Tamoil Mobility Card. Wordt uw wagenpark altijd voorzien van brandstof van Hartholt Olie? Profiteer net als andere ondernemers in de regio Overijssel van de voordelen van een Hartholt Olie tankpas en nu ook de Tamoil Mobilty Card. Speciaal voor bedrijven is er de Tamoil Mobility Card; met deze gratis tankpas kunt u terecht op meer dan 600 stations in Nederland.

Contacteer ons