Meer resultaten voor tankpas onbemande tankstations

tankpas onbemande tankstations
tankpas onbemande tankstations
Nederland telt meer dan 2.000 onbemande tankstations waar de prijs soms tot wel 15 cent per liter goedkoper kan zijn.Dit is echter niet alles wat een tankpas te bieden heeft, er zijn namelijk nog veel meer voordelen. Wil jij weten welke dat zijn? Privé en zakelijk tanken. Als je een tankpas aanschaft, is de kans groot dat je ook met je privéauto zakelijke kilometers maakt. Wist je dat je naast de 0,19, cent per zakelijke kilometer ook de btw mag verrekenen? Niet alleen op brandstof, maar ook op benodigde vloeistoffen, onderhoud en banden. Laat geen geld liggen. Lees de regels hiervoor. Lees de regels. Een pas die geschikt is voor zowel mkb als zzp, dat is de tankpas van MKB Brandstof. Met onze pas kan je terecht bij meer dan 50.000 tankstations in heel Europa. Reken voortaan jouw zakelijke tankbeurten af met één pas en ontvang alle tankbeurten aan het einde van de maand op één overzichtelijke factuur.
BRANDED 'TanQyou' verandert toekomst mobiliteit met slimme innovaties - noordz.
Als ITer zag Akkerman hier een kans. Hij bedacht het eerste 'bemande' onbemande tankstation. Begroeting bij tanken. Bij, elke TanQyou-pomp kunnen mensen zich registreren, legt Akkerman uit. Dat, is geen verplichting, mensen kunnen ook anoniem bij ons tanken. Maar eenmaal geregistreerd worden autos op basis van hun kenteken herkend bij elke TanQyou-pomp, en krijgt de klant een persoonlijke begroeting via het touchscreen op de pomp. Daarnaast maken ze met elke liter brandstof die ze tanken kans op een prijs. Dat kan een waardebon, reischeque of flatscreen zijn. TanQyou heeft inmiddels 26 eigen tankstations. In totaal zijn er 150 tankstations in Noord-Nederland waarmee je via het TanQyou-systeem kunt tanken. Klanten kunnen hun account inzien in de My TanQyou app. In deze app zijn alle tankbeurten terug te vinden. Als, je de tankbonnetjes wilt declareren, kun je ze vanuit de app eenvoudig mailen naar bijvoorbeeld je werkgever. Voor mkbers is er de TanQyou Fleetmanager. Ze, kunnen per tankpas zien hoeveel er is getankt en waar, en ook wat het verbruik is per voertuig. Lees meer
seopageoptimizer.nl
Tank bij onbemande tankstations - Tips om te Besparen.
Op deze website zie je of er onbemande tankstations bij je in de buurt zitten. Beoordeel de tip s op deze pagina.: Besparen op vervoerskosten. Tank bij onbemande tankstations. Ga rijden op LPG. Zoek het goedkoopste tankstation. Rijden op biodiesel. Kosten besparen met een tankpas. meer informatie
bitcoinmeester.nl
Stam Tankpas, speciaal voor bedrijven.
Speciaal voor onze zakelijke klanten heeft Stam Tankstations een betaalpas. Bij onze onbemande stations kan je met deze local card afrekenen tegen een voordeliger tarief. Je krijgt een maandelijkse nota, gespecificeerd op kaartnummer. Losse bonnen en inboeken is dan verleden tijd. Door het ontvangen van n verzamelfactuur heb je minder administratie en bespaar je op de brandstof kosten. Je kan de localcard namens jouw bedrijf aanvragen.
keyboost.nl
Na NXT Westzaan en NXT Dronten opent GP Groot nu Argos in Nunspeet Pompshop.
Zakelijke rijders kunnen bij Argos Nunspeet veilig, gemakkelijk en voordelig tanken met de GP Groot-tankpas. Met de tankpas kan op 300 locaties in Nederland worden getankt. De bijbehorende GP Groot tanklocatie-app navigeert de gebruiker naar de dichtstbijzijnde locatie. De nieuwe Argos wordt donderdag 15 november met een spectaculaire openingsactie officieel geopend door het GP Groot promotieteam. Tijdens de openingsactie maakt iedere tankende klant, na een draai aan het Rad van Fortuin, kans op onder meer een gratis tank brandstof van maximaal 50 liter. GP Groot brandstoffen en oliehandel is actief als groothandel in alternatieve brandstoffen en smeermiddelen, als exploitant van tankstations en uitgever van tankpassen. Met de merkconcepten Texaco, Firezone, Argos en NXT worden ruim 50 bemande en onbemande tankstations geëxploiteerd.
Tango Tankpassen Online Vergelijken iCompario.
U hoeft geen borg te betalen of andere maandelijkse kosten. U krijgt de kaart en kan gelijk gebruik maken van de vele voordelen. Als u kiest voor de Benelux versie van de Tango tankpas, kunt u de pas ook gebruiken bij de Tango tankstations over de grens. U kunt ze de Tango tankpas gebruiken bij alle pompstations die zijn aangesloten bij de Q8 Liberty Card. Dat betekent ook dat u andere uitgaven kunt betalen met de tankpas: motorolie, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof, en meer. Met de Tango tankpas krijgt u toegang to de online beheertool van Q8 Liberty Web. Deze toepassing is een voordeel, omdat het u als ondernemer zicht geeft op uw brandstofverbruik. Zo heeft u een overzicht van waar en wanneer er is getankt en hoeveel er is afgerekend. Alle uitgaven worden keurig weergegeven op de online facturen met de BTW al aangegeven. Zo bent u in administratief opzicht geen tijd meer kwijt aan het declareren van deze kosten - deze kunnen gelijk doorgestuurd worden naar de Belastingdienst. De Tango tankpas kunt u vergelijken met een credit card.
Hoe werkt een tankpas?
Waar werkt de tankpas? De tankpas werkt bij alle tankstations in Nederland. Je kunt dus bij grote merken als Shell en BP tanken, maar ook bij onbemande stations zoals Argos, Lukoil en Firezone. Omdat je met onze tankpas overal kunt tanken kun je er ook voor kiezen te tanken bij de tankstations die de meeste korting geven. Hiermee bespaar je enkele euro's' per tankbeurt. Tanken in het buitenland? Onze tankpas is uit te breiden naar een Europese tankpas. In dit geval ontvang je een tankpas die is voorzien van twee magneetstrippen. Het kan soms verwarrend zijn welke zijde van de tankpas te gebruiken. Wij hebben daarom pijltjes op de pas gezet met aanduiding NL of EU.
Vragen Argos Tankstations.
Bij benzinevoertuigen moet zowel de E-waarde als het zogenoemde octaangetal 95 of 98 overeenkomen met de aanduiding op de pomp. Op welke manier kan ik bij Argos betalen? Bij de onbemande Argos Tankstations kun je standaard betalen met je bankpas en de zakelijke Argos Tankpas. In de meeste gevallen worden ook de Travel Visa Card, Multi Tank Card, MyOrder, BP Tankpas, GP-Groot Tankpas en MKB Brandstof tankpas geaccepteerd.
Tankstations GP Groot Brandstoffen en Oliehandel.
We exploiteren ruim 50 bemande en onbemande tankstations met de merkconcepten TotalEnergies, Argos en NXT. Daarnaast leveren we zeer voordelige tankpasdiensten en zijn we actief in het ontwikkelen van oplossingen voor duurzame energie en emissievrije mobiliteit. NXT: ons duurzame brandstoffen- en energieconcept. Onze ambitie is het leveren van brandstof en energie uit hernieuwbare bronnen en door ons zelf ingezamelde afvalstromen. Met ons NXT-concept bieden we de regio nu al brandstoffen en energie-oplossingen om bestaande vervoers- en bedrijfsmiddelen minder milieubelastend te maken. Denk aan synthetische diesels HVO, GTL, gasvormige brandstoffen zoals LNG en CNG groengas, maar ook laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Brandstof- en retailconcepten. Elke locatie is anders. De keuze voor een bepaalde formule heeft effect op het succes vaneen tankstation. GP Groot brandstoffen en oliehandel vertegenwoordigt de volgendemerken waarmee elk segment van de markt bediend kan worden. TotalEnergies, Committed to Better Energy! TotalEnergies biedt een full service tankstation- en retailconcept met een eigen tankpas en een aantrekkelijk loyaliteitsprogramma.

Contacteer ons