Meer resultaten voor tankpas multitankcard

tankpas multitankcard
tankpas multitankcard
Ook tanken bij meer dan 50.000 tankstations in Europa. Al je tankbeurten overzichtelijk en fiscusproof op één verzamelfactuur. Wist je dat elk vergeten bonnetje je al snel 20 euro in btw-teruggave kan kosten? De tankpas van MKB Brandstof lost dit voor je op en regelt alles voor je. Hoe werkt een tankpas? Hoe werkt een tankpas? Dat lees je hier. Klik hierboven op de aanvraagknop en loop in vijf stappen door het aanvraagproces heen.
Multi Tankcard MTC Reviews Aanvragen Laadpassen.nl.
Ook moet je een voorschot, ofwel borg, betalen van €150,00, per pas. Wanneer de pas gedeactiveerd wordt, zul je dit bedrag retour krijgen. De tarieven voor elektrisch laden zijn variabel, deze zijn namelijk afhankelijk van de laadpuntexploitant. Echter, vaak ligt dit bedrag rond of net onder de €0,30, per kWh. Daarnaast is de MultiTankcard dus ook te gebruiken voor andere mobiliteitszaken, zoals parkeren €0,25, per parkeeractie plus het lokale parkeertarief en pechhulp. Voor pechhulp kun je kiezen uit twee modules, namelijk pechhulp in Nederland €3,30, per maand en pechhulp binnen en buiten Nederland €3,95, per maand. Vervolgens zou je dit kunnen aanvullen met andere modules. Over het algemeen hebben klanten goede MultiTankcard ervaringen. Dit komt voornamelijk door de ruime mogelijkheden, maar ook door de overzichtelijke factuur. Hierin worden alle uitgaven duidelijk gecategoriseerd, zodat je precies kunt zien wat jij en jouw medewerkers hebben uitgegeven aan laden, tanken, parkeren en meer. Ook kun je snelladen bij Fastned met de MultiTankcard, al moet je hiervoor wel een account aanmaken bij Fastned en deze vervolgens koppelen aan jouw tankpas.
MultiTankcard Dutch Mobility Innovations DMI.
Exporteren naar PDF. MTc één platform. MTc is het bedrijf achter MultiTankcard, de tankpas voor veel meer dan tanken alleen en MoveMove, de oplossing voor ZZPers en het MKB. MTc autoriseert transacties op het gebied van mobiliteit, die medewerkers verrichten voor rekening van hun werkgever.
Brandstof - Zuidlease.
Zo ziet u hoeveel u had kunnen besparen op uw vorige tankbeurt én waar u de volgende keer de goedkoopste tankstations vindt. Brochure Slim Tanken. MultiTankcard biedt naast het bovenstaande een uit te breiden pakket aan diensten voor totale mobiliteit.
Leaseauto algemeen TB Lease. Menu sluiten. Arrow down. Checkmark. Checkmark. Checkmark. Zekerheid levering. Zekerheid verkopers. Zekerheid transparant. Zekerheid brengservice. Logo bovag wit. Logo erkend duurzaam.
Waar kan ik mijn brandstofgegevens inzien? Al uw tankoverzichten kunt u inzien op uw account van Multi Tank Card. Om in te loggen heeft u de volgende gegevens nodig.: Pasnummer staat op de pas. Kenteken staat op de pas. Pincode van de brandstofpas. Mag ik onbeperkt tanken met mijn Multi Tank Card? Nee, er zit een limiet op elke Multi Tank Card; in 7 dagen mag er voor maximaal €250,-, getankt worden. Per dag mogen er 2 transacties op de kaart plaatsvinden, bijvoorbeeld 1x Tanken en 1x Olie of 2x Tanken. Dit uit veiligheidsoverweging en om eventueel misbruik van de kaart te kunnen beperken. Kan ik met mijn tankpas ook in het buitenland tanken? Indien het een internationale tankpas is kan dat. Wanneer u een contract afsluit met daarin brandstof kunt u kiezen tussen een nationale tankpas en een internationale tankpas.
Brandstof-tank-pas vergelijken - tankpascheck - handig overzicht met top 3 tankpassen MKB brandstof - Multi Tank Card - Tankpas.nl- United Consumers - Brandstofpasvergelijken.
In België hoeven geen RSZ-bijdragen worden betaald op een tankkaart als de werknemer ook een bedrijfswagen heeft. Dit geldt ook voor woon-werkverkeer met de eigen wagen, echter op voorwaarde dat de onkosten verbonden aan deze verplaatsingen niet op een andere manier worden gecompenseerd. Vaak worden tankkaarten aangeboden aan de werknemers in combinatie met een bedrijfswagen. In Nederland kunt u de BTW die betaald is over de brandstof terugvragen bij uw belastingaangifte. Ook wanneer u uw privé auto gebruikt voor de zaak, kunt u gedeeltelijk BTW terugkrijgen. Kijk eens op de site van de Belastingdienst voor meer informatie. Kan ik ook andere diensten betalen met een tankpas? Met de meeste passen kunt u naast tanken ook betalen voor autowassen of parkeren.
MultiTankCard - MTC met de MoveMove pas voor ZZP en MKB.
In de tweede helft van dit jaar worden minsten tien Shell tankstations in de randstad uitgerust met snelladers. Waar kan ik goedkoop tanken? 28 apr 2017 Tanken. 1 minuut leestijdGoedkoop tanken, wie wilt dat niet? Als je veel op de weg zit en veel kilometers maakt, is het aantrekkelijk om te letten op de brandstofprijzen. Ook als je een zakelijke tankpas heeft is het verstandig gespitst te zijn op pompprijzen. MTC en Informer boekhoudpakket werken samen.
MTc Ervaringen met de MultiTankcard.
Deze zou na ontvangst van de borg naar mij worden opgestuurd. Toen ik wel al mijn auto binnen had maar de tank card nog niet heb ik gebeld waar de kaart bleef want de EUR 150 borg was al van mijn rekening afgeschreven. De juffrouw aan de telefoon vertelde me dat de kaart pas opgestuurd zou worden 5 dagen na de incasso. Hierover heb ik in de wervingscampagne voor nieuwe klanten niets gelezen en wegens gebrek aan vertrouwen heb ik direct mijn contract weer opgezegd. 5 dagen verder heb ik de terugbetaling van de toegezegde EUR 150 nog niet ontvangen. Inmiddels al een kaart van de concurrent ontvangen en dat werkt prima. Kees Smit 01-02-2017. Zou hier weer kopen. Verstuur uw reactie. Zou hier weer kopen. tankpas en parkeren.
MultiTankcard Tankpassen-Vergelijken.
Automatische verwerking van de factuur in boekhoudpakketten. Zelf limieten en toegestane locaties beheren. Management rapportages voor kosten besparing. Niet voor transport bedrijven. Vraag offerte aan Vraag offerte aan Lees meer. Aankopen vloeistoffen lampen. Bijvullen van vloeistoffen. Mogelijk een borg gevraagd. Automatische verwerking van de factuur in boekhoudpakketten. Niet voor transport bedrijven. Om een tankpas aan te vragen wordt u doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Aankopen vloeistoffen lampen. Bijvullen van vloeistoffen. Bij voldoen extra borg maandelijkse incasso factuur. Automatische verwerking van de factuur in boekhoudpakketten. Niet voor transport bedrijven. Om een tankpas aan te vragen wordt u doorgestuurd naar de website van de aanbieder. Welke tankpassen worden er vergeleken: Op dit moment zijn de volgende tankpassen opgenomen op deze website: MKB Brandstof, Shell, Tankpas, Travelcard. Wij zijn voornemens alle beschikbare tankpassen aan deze website toe te voegen. Toon alle tankpassen. MTc is een aanbieder van universele tankpassen in Nederland. MTc richt zich op alle soorten bedrijven. Met de MTc tankpas kunt u bij meer dan 4000 tankstations in Nederland tanken. De tankpas kan uitgebreid worden met diverse mogelijkheden. De tankpas is ook geschikt om te gebruiken voor elektrische of hybride voertuigen. Tanken in het buitenland.

Contacteer ons