Meer resultaten voor tankpas multitankcard

tankpas multitankcard
tankpas multitankcard
Tel dat op bij de kosten die je bespaart door losse tankbeurten niet meer te hoeven in te dienen, dan wil je toch een tankpas? Nog meer functies. Kun je met een tankpas alleen tanken? Absoluut niet, met onze tankpas zowel kunt kun je tanken, laden, parkeren én naar de carwash. Even door de wasstraat is dus ook erg gemakkelijk. Wil je weten hoe een laadpas werkt? Lees dan snel verder! Één tankpas voor al je tankbeurten. Ook betalen voor wasbeurten, motorolie en meer. Al je tankbeurten fiscusproof op één verzamelfactuur. Inloggen Mijn Dashboard. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Mis geen updates meer over duurzame mobiliteit met de Wegwijzer, elke maand in je inbox. Bedankt voor je inschrijving Je krijgt voortaan elke maand inspirerende en interessante updates rondom duurzame mobiliteit in je inbox. Je ontvangt een bevestigingsmail van ons. Er ging iets mis! Het inschrijven is helaas niet gelukt. Ververs de pagina, of druk op F5 om het nogmaals te proberen. Download de gratis apps voor Tanken, Carwash, Parkeren en Laden.
MKB Tankpas MKB Tankpas.
Uniek is het zonder kosten en onbeperkt bijvullen van motorolie en ruitenwisservloeistof. Texaco heeft bijna 350 tankstations in Nederland en biedt een eigen tankpas. De Texaco tankpas is duur vergeleken met andere oliemaatschappij-tankpassen maar biedt wel een parkeerdienst. De tankpas van Travelcard is bedoeld voor wagenparken van meer dan 10 voertuigen.
Partnership met MoveMove Tankpas integratie MTC.
Ons partnership met MoveMove MultiTankCard. Héél veel voordelen. VRAAG INFORMATIE AAN. De perfecte combinatie. Automatische ritregistratie én een zakelijke tankpas die méér kan. Tanken bij alle tankstations. Handige MoveMove-tankpas of -laadpas die werkt bij alle tankstations en laadpalen in Nederland. Tank ook in het buitenland bij alle DKV stations. Alles in één administratie. Alles in één administratie! Van alle reiskosten op één factuur voor maximale btw-teruggave tot al jouw ritten automatisch geregistreerd. Inzicht in tankkosten en verbruik. Zie precies wanneer, waar en hoeveel er getankt is en wat de exacte kilometerstand was op het moment van tanken. Jouw tankkosten en verbruik direct inzichtelijk. Teveel om op te noemen. Ritregistratie, tanken in Nederland en buitenland, parkeren, laadpas, reizen met OV, parkeergarages, wasstraat en autovloeistoffen, fiscus proof.
MultiTankCard - MTC met de MoveMove pas voor ZZP en MKB.
In de tweede helft van dit jaar worden minsten tien Shell tankstations in de randstad uitgerust met snelladers. Waar kan ik goedkoop tanken? 28 apr 2017 Tanken. 1 minuut leestijdGoedkoop tanken, wie wilt dat niet? Als je veel op de weg zit en veel kilometers maakt, is het aantrekkelijk om te letten op de brandstofprijzen. Ook als je een zakelijke tankpas heeft is het verstandig gespitst te zijn op pompprijzen. MTC en Informer boekhoudpakket werken samen.
Multi Tankcard MTC Reviews Aanvragen Laadpassen.nl.
Ook moet je een voorschot, ofwel borg, betalen van €150,00, per pas. Wanneer de pas gedeactiveerd wordt, zul je dit bedrag retour krijgen. De tarieven voor elektrisch laden zijn variabel, deze zijn namelijk afhankelijk van de laadpuntexploitant. Echter, vaak ligt dit bedrag rond of net onder de €0,30, per kWh. Daarnaast is de MultiTankcard dus ook te gebruiken voor andere mobiliteitszaken, zoals parkeren €0,25, per parkeeractie plus het lokale parkeertarief en pechhulp. Voor pechhulp kun je kiezen uit twee modules, namelijk pechhulp in Nederland €3,30, per maand en pechhulp binnen en buiten Nederland €3,95, per maand. Vervolgens zou je dit kunnen aanvullen met andere modules. Over het algemeen hebben klanten goede MultiTankcard ervaringen. Dit komt voornamelijk door de ruime mogelijkheden, maar ook door de overzichtelijke factuur. Hierin worden alle uitgaven duidelijk gecategoriseerd, zodat je precies kunt zien wat jij en jouw medewerkers hebben uitgegeven aan laden, tanken, parkeren en meer. Ook kun je snelladen bij Fastned met de MultiTankcard, al moet je hiervoor wel een account aanmaken bij Fastned en deze vervolgens koppelen aan jouw tankpas.
Tankpas en laadpas LeasePlan Netherlands. Loader. Arrow down. Arrow right.
In je autoregeling van de wagenparkbeheerder staat bij welke tankstations je brandstof kan afrekenen. Met de Travelcard EV app vind je eenvoudig laadpunten bij jou in de omgeving waar je kunt afrekenen met de laadpas van Travelcard. Verloren of pincode vergeten? Ben je een tank- of laadpas verloren? Blokkeer hem zo snel mogelijk en vraag een nieuwe pas via Mijn LeasePlan. Tankpas geblokkeerd Is de tankpas geblokkeerd omdat je een verkeerde pincode hebt ingevoerd? Wees gerust, want de pas is alleen voor 48 uur geblokkeerd. Na 48 uur is de tankpas weer te gebruiken. Nieuwe pincode nodig?
MultiTankcard Dutch Mobility Innovations DMI.
Exporteren naar PDF. MTc één platform. MTc is het bedrijf achter MultiTankcard, de tankpas voor veel meer dan tanken alleen en MoveMove, de oplossing voor ZZPers en het MKB. MTc autoriseert transacties op het gebied van mobiliteit, die medewerkers verrichten voor rekening van hun werkgever.
Tankpas LeaseVIA.
De kosten voor brandstof en andere aanvullende diensten, zoals parkeren en autowassen, worden als voorschot maandelijks gefactureerd met de leasefactuur. De verrekening vindt eens per kwartaal plaats op basis van de werkelijke kosten. Wij werken daarvoor samen met MultiTankcard. Het gemak van een tankpas van MultiTankcard. Met een tankpas van MultiTankcard MTc kan je tanken bij alle tankstations in Nederland en bij tankstations in Europa met het DKV-logo. Daarnaast biedt de tankpas van MTc nog veel meer gemak en voordelen. De voordelen van de MTc-tankpas op een rij. Overal in Nederland tanken en met een DKV-pas tanken in geheel Europa. Autovloeistoffen zoals motorolie en ruitenwisservloeistof afrekenen. Elektrisch opladen bij openbare laadpalen en langs de snelweg bij Fastned. Parkeren bij parkeergarages, parkeerzones, PR van Q-Park en betaald parkeren langs de openbare weg in meer dan 115 steden. Autowassen bij wasstraten die zijn opgenomen in de MTc-app. Als MultiTankcard pashouder kun je gratis gebruik maken van de MultiTankcard-app.
Leaseauto algemeen TB Lease. Menu sluiten. Arrow down. Checkmark. Checkmark. Checkmark. Zekerheid levering. Zekerheid verkopers. Zekerheid transparant. Zekerheid brengservice. Logo bovag wit. Logo erkend duurzaam.
Waar kan ik mijn brandstofgegevens inzien? Al uw tankoverzichten kunt u inzien op uw account van Multi Tank Card. Om in te loggen heeft u de volgende gegevens nodig.: Pasnummer staat op de pas. Kenteken staat op de pas. Pincode van de brandstofpas. Mag ik onbeperkt tanken met mijn Multi Tank Card? Nee, er zit een limiet op elke Multi Tank Card; in 7 dagen mag er voor maximaal €250,-, getankt worden. Per dag mogen er 2 transacties op de kaart plaatsvinden, bijvoorbeeld 1x Tanken en 1x Olie of 2x Tanken. Dit uit veiligheidsoverweging en om eventueel misbruik van de kaart te kunnen beperken. Kan ik met mijn tankpas ook in het buitenland tanken? Indien het een internationale tankpas is kan dat. Wanneer u een contract afsluit met daarin brandstof kunt u kiezen tussen een nationale tankpas en een internationale tankpas.
Multilease tankpas of laadpas blokkeren Multilease.
Snel offerte aanvragen. Offerte aanvragen leaseproducten. Multilease Private Greenlease. App Multilease Voor leaserijders. Ex leaseauto kopen. Uw online omgeving. Tussentijdse schouwing aanvragen. Onderhoud en schade. Onderhoud en reparatie. Groene kaart aanvragen. Aanvraag overname leaseauto. Inname afspraak maken. Meer over Multilease. Contact met ons. Normerende regeling werkgebonden personenmobiliteit. Bedrijfswagen Fiat Doblo lease actie. Achter de schermen pechmelding. Achter de schermen ruitschade. Wanneer jouw MultiTankcard brandstofpas gestolen is of je deze verloren hebt, dan kun je deze 24 uur per dag, 7 dagen per week blokkeren.

Contacteer ons