Meer resultaten voor tankpas movemove

tankpas movemove
tankpas movemove
Tel dat op bij de kosten die je bespaart door losse tankbeurten niet meer te hoeven in te dienen, dan wil je toch een tankpas? Nog meer functies. Kun je met een tankpas alleen tanken? Absoluut niet, met onze tankpas zowel kunt kun je tanken, laden, parkeren én naar de carwash. Even door de wasstraat is dus ook erg gemakkelijk. Wil je weten hoe een laadpas werkt? Lees dan snel verder! Één tankpas voor al je tankbeurten. Ook betalen voor wasbeurten, motorolie en meer. Al je tankbeurten fiscusproof op één verzamelfactuur. Inloggen Mijn Dashboard. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Mis geen updates meer over duurzame mobiliteit met de Wegwijzer, elke maand in je inbox. Bedankt voor je inschrijving Je krijgt voortaan elke maand inspirerende en interessante updates rondom duurzame mobiliteit in je inbox. Je ontvangt een bevestigingsmail van ons. Er ging iets mis! Het inschrijven is helaas niet gelukt. Ververs de pagina, of druk op F5 om het nogmaals te proberen. Download de gratis apps voor Tanken, Carwash, Parkeren en Laden.
Tankpas Aanbieders MKB Tankpas.
Met MKB Brandstof tank je overal in Nederland en bij 50.000 stations in heel Europa. MKB Brandstof is de marktleider in tankpassen voor ondernemers en zzpers. Daarnaast kun je met de pas laden, parkeren op straat en in PR-locaties en carwash betalen. Bij de pas kan ook een Laadpaal Abonnement worden afgesloten. De ANWB Tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. Er zijn aanvullende diensten zoals parkeren en carwash. Shell biedt als grootste tankstation-keten van Nederland een tankpas. Het bedrijf heeft dit uitbesteed aan Fleetcor. De Shell tankpas is te gebruiken op Shell tankstations en haar partner Esso. Gecombineerd levert dat een behoorlijke landelijke dekking op met ongeveer 650 tankstations. Bij tankstations met een wasstraat kun je ook wasbeurten afrekenen met de Shell tankpas. De meeste landelijke tankstatsion-ketens en oliemaatschappijen bieden een eigen tankpas aan. De grootste ketens hebben een eigen pagina. Lees hier meer over de voor- en nadelen van tankpassen van kleinere ketens. Met deze merk-tankpas kun je terecht bij 275 Total tankstations in Nederland. Je tankt daarnaast in de Benelux bij 1000 locaties. De Total tankpas biedt een zeer beperkt palet extra diensten naast tanken.
Sponsors van de NVT Nederlandse Vereniging voor Toxicologie.
Joep van den Berckenprijs. Kaart met Toxicologie in Nederland. Sponsors van de NVT. Sponsoring en vacature plaatsing. Privacy Cookie Policy. Selecteer een pagina. Sponsors van de NVT. 2019 Nederlandse Vereniging voor Toxicologie. This website uses cookies Find out More Okay, thanks.
Zo herkent en voorkomt u fraude met de tankpas l Verizon Connect NL Verizon Connect NL. Verizon Connect.
Zo te zien, het aantal cases van tankpasmisbruik neemt wel toe. In welke vorm brandstofdiefstal binnen uw organisatie ook voorkomt, om tankpasfraude tegen te gaan, zult u het eerst moeten herkennen. Er is goed nieuws! Onverwachte kosten op u tankpas kunt u makkelijk opsporen. Dankzij een koppeling tussen UTA en het Reveal platform kunt u brandstofdiefstal helpen voorkomen. U kunt er ook voor kiezen een melding te ontvangen als er met een tankpas meer brandstof wordt afgerekend dan in de tank van het toegewezen voertuig kan. Hieronder kunt u meer lezen over hoe u tankpasfraude makkelijker kan opsporen en voorkomen om uw bedrijf te beschermen. Verkrijg meer inzicht in uw tankpas. Zorg er voor dat u inzicht verkrijgt in het brandstofverbruik binnen uw organisatie. De uitdaging is om een scheiding te maken tussen privé en zakelijk voertuiggebruik.
Tankpas MoveMove koppelen aan TrackJack. Tankpas MoveMove koppelen aan TrackJack.
Offerte aanvragen Bestel nu. Kies uw taal. Koppeling TrackJack en MoveMove. TrackJack en MoveMove, marktleider in mobiliteitspassen zijn een samenwerking aangegeven om zakelijke reizigers nog beter van dienst te kunnen zijn. Dankzij een koppeling tussen de allround mobiliteitspas MoveMove en het GPS kilometerregistratiesysteem van TrackJack, profiteren zakelijke reizigers van een geautomatiseerde en gedetailleerde administratie van alle reiskosten. Lees onderstaand meer over de voordelen. Tankbeurten zichtbaar in uw rapportages. Op het moment dat er wordt getankt met het voertuig, wordt de tankbeurt in het rittenoverzicht weergegeven met de volgende gegevens.: De naam en het adres van het tankstation. Het tijdstip, type brandstof en de hoeveelheid getankte liters. Het tankbedrag en de ingevoerde kilometerstand van het voertuig. Vervolgens download u de kilometerregistratie naar bijvoorbeeld PDF, waarin alle tankbeurten staan vermeld. Inzicht in het verbruik. Inzicht in zakelijke en privékosten voor maximale BTW teruggave. Als je je auto privé en zakelijk gebruikt dan is het vaak interessant om BTW terug te vragen op het zakelijke gebruik van je auto.
Movemove Archieven - Aftersales Magazine.
Koppeling MoveMove en Cartracker. 1 december 2020 2 december 2020 Emil Peeters 1146x bekeken 0 reacties Cartracker, Movemove, MultiTankcard, ritregistratie. De leverancier van mobiliteitspassen MoveMove en Cartracker, specialist in rittenregistratie, gaan samenwerken. Door de tankpas te koppelen aan het dashboard.
Koppeling met MoveMove e-Boekhouden.nl.
Bekijk voor meer informatie onze handleiding. Daarin staat ook uitgelegd hoe u de koppeling tot stand brengt. De tankpas van MoveMove is meer dan alleen een MKB tankpas voor brandstof. U gebruikt de MoveMove-pas voor OV, fiets, taxi én tanken.
MoveMove Brandstofpasvergelijken.
MoveMove is een aanbieder van tankpassen voor zowel zelfstandige ondernemers ZZPers als bedrijven. Met hun eenvoudige werkwijze en handige tools zoals een App en overzichtelijke facturen bieden ze een uitermate aantrekkelijk platform. Klik hier om een tankpas van MoveMove te bestellen.
Samenwerking MoveMove en Cartracker - Emerce.
Bekijk alle channels. Samenwerking MoveMove en Cartracker. Geplaatst door Cartracker. Dinsdag 1 december 2020 - 08:27.: Samenwerking MoveMove en Cartracker. HOOFDDORP - Marktleider in mobiliteitspassen MoveMove en Cartracker, specialist in rittenregistratie, zijn een samenwerking aangegaan om zakelijke automobilisten nog beter van dienst te kunnen zijn. Dankzij een koppeling tussen de allround mobiliteitsdienst MoveMove en het GPS kilometerregistratiesysteem van Cartracker krijgen zakelijke reizigers meer inzicht inbrandstofverbruik en -kosten per voertuig. MultiTankcard, eigenaar van MoveMove, is marktleider in Nederland in mobiliteitsoplossingen. Cartracker behoort op zijn beurt tot de grootste spelers in de Nederlandse markt op het gebied van rittenregistraties en voertuigvolgsystemen. Een kilometerregistratie kun je natuurlijk in een schriftje bijhouden, maar dit kost een hoop tijd en de kans op fouten of het vergeten van ritten is groot, aldus Roeland Rohof van MoveMove. Cartracker heeft hier een handige oplossing voor. Een GPS rittenregistratiesysteem in de auto die automatisch al je ritten registreert. MoveMove-klanten kunnen hun tankpas eenvoudig koppelen aan het dashboard van Cartracker.
Korting op de MoveMove-tankpas - ondernemerscollectief.nl.
Overal tanken en elektrisch laden. MoveMove is onderdeel van MultiTankcard MTC. Het MTC-logo zie je bij alle tankstations in Nederland als geaccepteerd betaalmiddel. Tank overal in Nederland en bij DKV tankstations in Europa. En met onze laadsleutel laad je bij alle openbare laadpalen in Nederland. Betaal de werkelijke pompprijs. Bij MoveMove betaal je in Nederland steeds de daadwerkelijke prijs die wordt berekend bij de pomp. Tanken bij een goedkoper tankstation betekent direct een besparing op de kosten. Al je reiskosten op één factuur. Alle reiskosten op één maandelijkse of wekelijkse factuur. De factuur kun je direct uploaden in de boekhouding of forwarden naar je boekhouder. Kies je eigen vervoer. MoveMove gebruik je eenvoudig voor tanken, elektrisch laden, OV en fiets. Alles voor een vast bedrag. Voor slechts € 6,95, per maand exclusief btw maak je gebruik van al onze diensten: tanken, laden, OV, OV-fiets, parkeren, wasstraat en autovloeistoffen. Heb je interesse en ben je geen lid dan kun je de tankpas via deze link bestellen.

Contacteer ons