Meer resultaten voor tankpas movemove

tankpas movemove
tankpas movemove
Omdat je bij MKB Brandstof een ruimere bestedingslimiet hebt, betaal je een borg bij aanschaf van de tankpas. Je kunt namelijk met jouw tankpas €250 per dag besteden en tot wel €600 per week. Lees hier over de borg voor jouw tankpas.
Korting op de MoveMove-tankpas - ondernemerscollectief.nl.
Overal tanken en elektrisch laden. MoveMove is onderdeel van MultiTankcard MTC. Het MTC-logo zie je bij alle tankstations in Nederland als geaccepteerd betaalmiddel. Tank overal in Nederland en bij DKV tankstations in Europa. En met onze laadsleutel laad je bij alle openbare laadpalen in Nederland. Betaal de werkelijke pompprijs. Bij MoveMove betaal je in Nederland steeds de daadwerkelijke prijs die wordt berekend bij de pomp. Tanken bij een goedkoper tankstation betekent direct een besparing op de kosten. Al je reiskosten op één factuur. Alle reiskosten op één maandelijkse of wekelijkse factuur. De factuur kun je direct uploaden in de boekhouding of forwarden naar je boekhouder. Kies je eigen vervoer. MoveMove gebruik je eenvoudig voor tanken, elektrisch laden, OV en fiets. Alles voor een vast bedrag. Voor slechts € 6,95, per maand exclusief btw maak je gebruik van al onze diensten: tanken, laden, OV, OV-fiets, parkeren, wasstraat en autovloeistoffen. Heb je interesse en ben je geen lid dan kun je de tankpas via deze link bestellen.
MultiTankcard Dutch Mobility Innovations DMI.
Exporteren naar PDF. MTc één platform. MTc is het bedrijf achter MultiTankcard, de tankpas voor veel meer dan tanken alleen en MoveMove, de oplossing voor ZZPers en het MKB. MTc autoriseert transacties op het gebied van mobiliteit, die medewerkers verrichten voor rekening van hun werkgever.
Een vernieuwde oplossing voor ZZP en MKB: MoveMove Flink. icon-mail. icon-phone. icon-facebook. icon-linkedin. icon-twitter. icon-youtube. icon-twitter. icon-instagram. close. icon-close. icon-arrow-down. icon-plus.
070 750 74 74. MoveMove, the way to go. strategie, concept, ux design development., MTc, het bedrijf achter MultiTankcard heeft een vernieuwde oplossing voor ZZP en MKB. De vraag aan Flink was deze oplossing mee te nemen in de nieuwe website voorMTc. Flink zou Flink niet zijn om dat net even anders te zien. En zo ontstond een nieuw label: MoveMove. MoveMove is dé mobiliteitsservice waarmee je supermakkelijk naar kantoor of een afspraak reist en gaat véél verder dan een tankpas.
Hoe kan de MoveMove tankpas opgezegd worden? Tankpas.com. MoveMove. icon-check. icon-warning. icon-faq. icon-twitter. icon-facebook. icon-warning. instagram. alert. play. icon-search. icon-close. icon-close2. icon-whatsapp. icon-linkedin. icon-time. icon-
Hoe kan de MoveMove tankpas opgezegd worden? Wat jammer dat je vertrekt! Neem contact op met onze klantenservice als onze dienstverlening niet voldoet aan je verwachtingen. We willen je natuurlijk graag als klant behouden. Wil je één of meerdere tankpassen opzeggen, maar wel actief blijven als klant?
Zo herkent en voorkomt u fraude met de tankpas l Verizon Connect NL Verizon Connect NL. Verizon Connect.
Zo te zien, het aantal cases van tankpasmisbruik neemt wel toe. In welke vorm brandstofdiefstal binnen uw organisatie ook voorkomt, om tankpasfraude tegen te gaan, zult u het eerst moeten herkennen. Er is goed nieuws! Onverwachte kosten op u tankpas kunt u makkelijk opsporen. Dankzij een koppeling tussen UTA en het Reveal platform kunt u brandstofdiefstal helpen voorkomen. U kunt er ook voor kiezen een melding te ontvangen als er met een tankpas meer brandstof wordt afgerekend dan in de tank van het toegewezen voertuig kan. Hieronder kunt u meer lezen over hoe u tankpasfraude makkelijker kan opsporen en voorkomen om uw bedrijf te beschermen. Verkrijg meer inzicht in uw tankpas. Zorg er voor dat u inzicht verkrijgt in het brandstofverbruik binnen uw organisatie. De uitdaging is om een scheiding te maken tussen privé en zakelijk voertuiggebruik.
tankpas.nl Ervaringen van klanten met de tankpas.
Daar bovenop bieden zij u ook de mogelijkheid om voor pechhulp verzekerd te zijn via de pas. Als u deze optie kiest komt er nog eens € 6,-, per maand bij. Met deze pas kunt u in Nederland op meer dan 4.000 plaatsen tanken, en in Europa, als u dit wilt, ook nog eens bij 41.000 tankstations. Met de tankpas kunt u eenvoudig overal tanken, u ontvangt daarvan eens per vier weken een verzamelfactuur. Een duidelijk overzicht van uw gemaakte kosten dus, waardoor aangifte doen van brandstofkosten en andere autokosten voor de belasting ook eenvoudiger wordt. Wanneer u de tankpas aanvraagt wordt deze binnen twee werkdagen verzonden. U kiest zelf uw pincode. U kunt overal uw olie en ruitensproeiervloeistof gratis laten bijvullen bij een Kwik Fit garage. U kunt met de pas het wassen van uw auto betalen bij een wasstraat in de buurt. U kunt met de pas parkeren bij Q-Park, PR parkeerterreinen en met Yellowbrick.
Samenwerking MoveMove en Cartracker - Kijk op Noord-Holland.
MoveMove-klanten kunnen hun tankpas eenvoudig koppelen aan het dashboard van Cartracker. Daar krijg je dan direct inzicht in de gereden kilometers van de gemaakte ritten, de hoeveelheid getankte liters en het gemiddelde brandstofverbruik per kilometer. Zakelijke en privé kilometers inzichtelijk. Door de koppeling van MoveMove met de rittenregistratie van Cartracker worden ook het tankbedrag per tankbeurt en de gemaakte kosten voor zakelijke en privé kilometers inzichtelijk.
MoveMove Brandstofpasvergelijken.
MoveMove is een aanbieder van tankpassen voor zowel zelfstandige ondernemers ZZPers als bedrijven. Met hun eenvoudige werkwijze en handige tools zoals een App en overzichtelijke facturen bieden ze een uitermate aantrekkelijk platform. Klik hier om een tankpas van MoveMove te bestellen.

Contacteer ons