Meer resultaten voor tankpas mkb brandstof

tankpas mkb brandstof
De Total tankpas biedt een zeer beperkt palet extra diensten naast tanken.
Tankpas.nl is een label van Travelcard gericht op zzpers en kleine ondernemers. Deze tankpas is overal in Nederland maar ook in de Benelux of Europa te gebruiken en biedt standaard aanvullende diensten zoals carwash en parkeren en optioneel ook laden. Uniek is het zonder kosten en onbeperkt bijvullen van motorolie en ruitenwisservloeistof. Texaco heeft bijna 350 tankstations in Nederland en biedt een eigen tankpas. De Texaco tankpas is duur vergeleken met andere oliemaatschappij-tankpassen maar biedt wel een parkeerdienst. De tankpas van Travelcard is bedoeld voor wagenparken van meer dan 10 voertuigen. Deze tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd en is zeer geschikt voor professionele beheerders van grote wagenparken. Met een netwerk van meer dan 200.000 locaties voor tanken, laden, parkeren en carwash is de Travelcard een zeer complete pas. Esso heeft ruim 260 tankstations in Nederland. Met de Esso tankpas kun je ook tanken bij Shell. Zo heeft de tankpas een goede landelijke dekking. Deze tankpas biedt geen aanvullende diensten, maar is wel gratis. Zakelijke pinpas of creditcard. Zakelijke pinpassen en creditcards kunnen worden gebruikt om brandstof mee af te rekenen. Als de btw-gespecificeerde kassabon wordt bewaard en ingeboekt mag de btw afgetrokken worden.
tankpas mkb brandstof
Alle carwashstations in Nederland. Zie in één oogopslag waar je in de buurt je auto kunt wassen. Eenvoudig overzicht van jouw favoriete wasmethode. Meer dan 1200 wasstraten aangesloten. Tanken met MKB Brandstof. Gratis app met alle actuele pompprijzen bij elk station in Nederland. Ideaal voor ondernemers om snel te zien waar je het voordeligst tankt. Check eenvoudig waar je met de autopas in heel Europa terecht kan. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Elke maand de Wegwijzer met de laatste updates over duurzame mobiliteit in je inbox. Inspiratie, events, interviews en meer. Vul je e-mailadres in. Bedankt voor je inschrijving Je krijgt voortaan elke maand inspirerende en interessante updates rondom duurzame mobiliteit in je inbox. Je ontvangt een bevestigingsmail van ons. Er ging iets mis! Het inschrijven is helaas niet gelukt. Ververs de pagina, of druk op F5 om het nogmaals te proberen. Meer over Duurzame mobiliteit. Met een laadpaal voor de deur heb je een streepje voor. Wist je dat EV-rijders de keuze voor een winkel of restaurant vaak laten afhangen van de aanwezigheid van een laadpaal? In een elektrische auto naar Duitsland. Lees hier wat je moet weten voordat je vertrekt richting Duitsland.
tankpas ZZP MKB - Travelcard.
Met de tankkaart universeel kan overal in Nederland en bij een groot deel van de tankstations in de Benelux getankt worden. Dit is voordelig want je kunt bij de voordeligste tankstation terecht voor goedkoop tanken. Hiermee bespaar je soms wel 10 cent per liter. 1300 BH Almere. 088 110 5000. Prepaid saldo opvragen. Tankpas in jouw huisstijl. Korting op brandstof? tankpas ZZP MKB.
Tankpassen vergelijken MKB Brandstof Tankpas - Tankpassen vergelijken.
Een tankpas van MKB Brandstof geeft jou de mogelijkheid om te tanken bij ieder tankstation in Nederland, jouw auto te laten wassen bij ruim 1200 aangesloten carwash locaties en te parkeren bij meer dan 150 locaties van Q-Park en P1. En dat alles op één verzamelfactuur. Handig voor de drukke ondernemer. Tanken kan met de tankpas van MKB Brandstof door heel Nederland ook bij onbemande pompen, ze bieden een dekking van 99. Daarnaast worden ook kosten voor motorolie of een screenwash ondersteund door de tankpas van MKB Brandstof. De maandbijdrage voor een tankpas bij MKB Brandstof bedraagt €7,00.
Voordelen MKB brandstofpas Koppeling met je boekhouding.
Helemaal wanneer er sprake is van meerdere bedrijfsautos. De kosten van de MKB Brandstof pas verdien je direct terug door de besparing op de administratieve lasten. Door gebruik te maken van de MKB brandstofpas wordt deze administratie voor jezelf of je boekhouder aanzienlijk vereenvoudigd. Bij de betaling van de zakelijke tankpas ontvang je elke maand een verzamelfactuur met hierop de tankbeurten van alle bedrijfswagens. De transacties zijn per auto inzichtelijk. Hierdoor heb je inzicht in het tankgedrag van je collega's' en in de brandstofkosten van je organisatie. Als houder van de tankpas profiteer je van van bijkomende diensten zoals Carwash en Pechhulp. Door Carwash gratis op je pas te activeren is het mogelijk om autowasbeurten af te rekenen met de tankpas van MKB Brandstof.
De MKB tankpas; dit moet je weten! - TechReview.
Home Business De MKB tankpas; dit moet je weten! De MKB tankpas; dit moet je weten! augustus 9, 2018. Tom de Ridder, het kan niet anders of die naam zegt jou wel iets. Ja die, van MKB-brandstof. Tot vervelends toe kwam hij elk kwartier wel een keer voorbij op de radio. Heeft die irritante reclame gewerkt? Bij jij overstag gegaan om van Tom de Ridder af te zijn? Hoe irritant die reclame ook is geweest, een tankpas kan namelijk veel voordelen opleveren voor jouw bedrijf. In dit artikel zetten we eens voor je op een rijtje wat de voordelen, maar ook de nadelen van een tankpas zijn. Wat is een MKB-tankpas? Een MKB-tankpas is bedoeld om ondernemers en hun eventuele werknemers in het Midden- en KleinBedrijf handig te laten tanken. De tankpas biedt veel voordelen ten opzichte van een gewone pinpas. Wanneer je zakelijke kilometers maakt dan is het belangrijk dat je een sluitende administratie hebt. Maar de administratie is nu vaak net waar je geen zin in hebt als ondernemer. De MKB-tankpas neemt je een hoop administratieve rompslomp uit handen, én met de pas kun je zelfs kosten besparen.
Brandstof-tank-pas vergelijken - tankpascheck - handig overzicht met top 3 tankpassen MKB brandstof - Multi Tank Card - Tankpas.nl- United Consumers - Brandstofpasvergelijken.
Opzegtermijn 1 maand. € 6,95, Maandelijkse pasbijdrage. Ga naar aanbieder. Gratis aanvullende opties. App voor mobiel. Laadsleutelhanger voor EV. Een tankkaart of -pas, hoe zit dat? Een tankkaart of tankpas biedt u als ondernemer het voordeel dat u veel minder werk kwijt bent met het bijhouden van uw tankgeschiedenis. Voor u en uw werknemers is het immers niet meer nodig om een bonnetje na het tanken mee te nemen en te bewaren. Dit scheelt een hoop werk en daarnaast heeft u ook nog eens als u zaken netjes voorelkaar zodat u bij uw belastingaangifte precies kunt zien wat uw tankgeschiedenis is. Er zijn in Nederland en België een aantal aanbieders van tankkaarten en tankpassen, waaronder MKB Brandstof en Tankpas.nl.
DE BEST BEOORDEELDE MKB EN ZZP TANKPAS - Tankpas.
Tankpas aanvragen Tankpas aanvragen. Als beste beoordeeld.: Tanken met vaste prijzen of tegen pompprijs. Makkelijk Nederlandse BTW terugvorderen. De meest complete MKB en ZZP tankpas. Vanaf €4,95, per maand. Laden bij meer dan 300.000 laadpunten. Ook geaccepteerd bij snelladers. Gemakkelijk koppelen aan jouw laadpaal thuis. Vanaf €4,95, per maand. Best beoordeeld in Nederland. Meer dan 350.000 acceptatiepunten. Meer dan 30 jaar ervaring. Besparen met een tankpas. Weet van tevoren welk tarief je betaalt voor tanken. Maak gebruik van aanvullende diensten. Eén overzichtelijke btw-factuur. Online inzicht in je uitgaven. Tankpas: de meest gebruikte kaart voor laden en tanken in de Benelux. Tankpas.nl is onderdeel van Travelcard. Van het betrouwbare netwerk van Travelcard maken al meer dan 350.000 zakelijke rijders gebruik. Start nu ook met Tankpas.nl en bewaar nooit meer een bon voor tanken, laden en nog veel meer! Tankpas voor MKB ZZP: overal tanken in Nederland. Onze zakelijke tankpas is er voor ZZP en MKB. Met onze zakelijke tankpassen kun je alles voor jouw voertuig afrekenen: brandstof, carwash, parkeren en onderhoud.
mkb brandstof.
In no-time kende ondernemend Nederland de voordelen van de tankpas en is het aantal klanten uitbundig gegroeid. Your browser does not support the audio element. Your browser does not support the audio element. Your browser does not support the audio element. In 2017 is Tom op een welverdiende vakantie gegaan en hebben we op basis van een aangescherpte merk identiteit een nieuwe custom tune ontwikkeld, die nu in alle uitingen wordt gebruikt. Your browser does not support the audio element. Your browser does not support the audio element. Your browser does not support the audio element. Om de nieuwe ambities kracht bij te zetten hebben we in nauwe samenwerking met Martin Schuurman, oprichter van MKB-Brandstof, 'Groeifactor' ontwikkeld. Een serie van 88 podcasts waarin Groei goeroe Kees de Jong een openhartig gesprek voert met bevlogen ondernemers. Bekijk hier alles over Groeifactor. Your browser does not support the audio element. Your browser does not support the audio element. Your browser does not support the audio element. In de huidige campagne richt Mkb brandstof zich met een nieuwe missie op een groeiende behoefte bij ondernemend Nederland: de omschakeling naar klimaatpositief reizen.
Travelcard Nederland B.V. waarvan MKB Brandstof het netwerk gebruikt voor transacties. - PDF Free Download.
Binnen dit account kan hij meerdere Nationale Tankpassen aanvragen en opzeggen. Bij het opzeggen van een Nationale Tankpas wordt niet automatisch het account gesloten aangezien er meerdere Nationale Tankpassen in het account kunnen bestaan. Opzeggen van het account kan alleen schriftelijk gebeuren. Staat voor de door de Contractant gestorte Basis Borg en eventuele gestorte Extra Borg als zekerheidsstelling voor volledige betaling van afgenomen goederen en diensten door Contractant. Het door Contractant gestorte bedrag per Nationale Tankpas wat dient als zekerheidsstelling voor volledige betaling van afgenomen producten en diensten door Contractant. Het door Contractant gestorte bedrag per Nationale Tankpas boven de Basis Borg omdat MKB Brandstof tussentijds aanvullende zekerheden heeft gevraagd omdat betaalgedrag of kredietinformatie daartoe aanleiding gaf. Het door Contractant extra gestorte bedrag per Nationale Tankpas ter voorkoming van tussentijdse incasso s door MKB Brandstof ter betaling van afgenomen goederen en diensten Afkorting die staat voor Single European Payment Area en betekent het sluitstuk van de uniformering van het betaalverkeer binnen Europa. Dit betekent voor Contractant dat zij een nieuwe zakelijke incassomachtiging SDD B2B zonder storneringsrecht moet tekenen.

Contacteer ons