Meer resultaten voor tankpas mkb brandstof

tankpas mkb brandstof
tankpas mkb brandstof
Dit scheelt namelijk flink wat euro's' per tankbeurt, gemiddeld zo'n' €15. Dit betekent automatisch dat de tankpas van MKB Brandstof zich al binnen 3 tot 4 tankbeurten terugverdient. Tel dat op bij de kosten die je bespaart door losse tankbeurten niet meer te hoeven in te dienen, dan wil je toch een tankpas? Nog meer functies. Kun je met een tankpas alleen tanken? Absoluut niet, met onze tankpas zowel kunt kun je tanken, laden, parkeren én naar de carwash. Even door de wasstraat is dus ook erg gemakkelijk. Wil je weten hoe een laadpas werkt? Lees dan snel verder! Één tankpas voor al je tankbeurten. Ook betalen voor wasbeurten, motorolie en meer. Al je tankbeurten fiscusproof op één verzamelfactuur. Inloggen Mijn Dashboard. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Mis geen updates meer over duurzame mobiliteit met de Wegwijzer, elke maand in je inbox. Bedankt voor je inschrijving Je krijgt voortaan elke maand inspirerende en interessante updates rondom duurzame mobiliteit in je inbox. Je ontvangt een bevestigingsmail van ons. Er ging iets mis! Het inschrijven is helaas niet gelukt.
De Total tankpas biedt een zeer beperkt palet extra diensten naast tanken.
Tankpas.nl is een label van Travelcard gericht op zzpers en kleine ondernemers. Deze tankpas is overal in Nederland maar ook in de Benelux of Europa te gebruiken en biedt standaard aanvullende diensten zoals carwash en parkeren en optioneel ook laden. Uniek is het zonder kosten en onbeperkt bijvullen van motorolie en ruitenwisservloeistof. Texaco heeft bijna 350 tankstations in Nederland en biedt een eigen tankpas. De Texaco tankpas is duur vergeleken met andere oliemaatschappij-tankpassen maar biedt wel een parkeerdienst. De tankpas van Travelcard is bedoeld voor wagenparken van meer dan 10 voertuigen. Deze tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd en is zeer geschikt voor professionele beheerders van grote wagenparken. Met een netwerk van meer dan 200.000 locaties voor tanken, laden, parkeren en carwash is de Travelcard een zeer complete pas. Esso heeft ruim 260 tankstations in Nederland. Met de Esso tankpas kun je ook tanken bij Shell. Zo heeft de tankpas een goede landelijke dekking. Deze tankpas biedt geen aanvullende diensten, maar is wel gratis. Zakelijke pinpas of creditcard. Zakelijke pinpassen en creditcards kunnen worden gebruikt om brandstof mee af te rekenen. Als de btw-gespecificeerde kassabon wordt bewaard en ingeboekt mag de btw afgetrokken worden.
Overal tanken met de autopas van MKB Brandstof?
Wel zo makkelijk! Dekking met de tankpas van MKB Brandstof. Nederland: Je kan overal tanken met uitzondering van paar private bedrijfsterreinen en tankstations speciaal voor vrachtvervoerders. België en Luxemburg: Er zijn zon 1500 tankstations aangesloten. Europa: Reis je naar Duitsland of een ander Europees land? Door de optie Europa-tanken te activeren op je autopas heb je dekking in heel Europa bij zon 50.000 tankstations. Regel dit via Mijn Dashboard Producten en diensten Opties Vervangen. Gebruik onze gratis Tankenapp om te zien welke internationale tankstations zijn aangesloten én waar je voordelig kunt tanken in Nederland. Heeft deze informatie je vraag beantwoord? Ik heb een andere vraag. Inloggen Mijn Dashboard. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Mis geen updates meer over duurzame mobiliteit met de Wegwijzer, elke maand in je inbox. Bedankt voor je inschrijving Je krijgt voortaan elke maand inspirerende en interessante updates rondom duurzame mobiliteit in je inbox. Je ontvangt een bevestigingsmail van ons. Er ging iets mis! Het inschrijven is helaas niet gelukt.
Travelcard Nederland B.V. waarvan MKB Brandstof het netwerk gebruikt voor transacties. - PDF Free Download.
Binnen dit account kan hij meerdere Nationale Tankpassen aanvragen en opzeggen. Bij het opzeggen van een Nationale Tankpas wordt niet automatisch het account gesloten aangezien er meerdere Nationale Tankpassen in het account kunnen bestaan. Opzeggen van het account kan alleen schriftelijk gebeuren. Staat voor de door de Contractant gestorte Basis Borg en eventuele gestorte Extra Borg als zekerheidsstelling voor volledige betaling van afgenomen goederen en diensten door Contractant. Het door Contractant gestorte bedrag per Nationale Tankpas wat dient als zekerheidsstelling voor volledige betaling van afgenomen producten en diensten door Contractant. Het door Contractant gestorte bedrag per Nationale Tankpas boven de Basis Borg omdat MKB Brandstof tussentijds aanvullende zekerheden heeft gevraagd omdat betaalgedrag of kredietinformatie daartoe aanleiding gaf. Het door Contractant extra gestorte bedrag per Nationale Tankpas ter voorkoming van tussentijdse incasso s door MKB Brandstof ter betaling van afgenomen goederen en diensten Afkorting die staat voor Single European Payment Area en betekent het sluitstuk van de uniformering van het betaalverkeer binnen Europa. Dit betekent voor Contractant dat zij een nieuwe zakelijke incassomachtiging SDD B2B zonder storneringsrecht moet tekenen.
page/samenwerking-tussen-mkb-brandstof-en-auxilium.
Samenwerking met MKB Brandstof. Kent u het voordeel van een tankpas? Niet langer op zoek naar losse bonnetjes maar maandelijks een factuur met gespecificeerde btw! Auxilium is een samenwerking aangegaan met MKB Brandstof voor de autopas, met handige apps voor tanken, carwash en parkeren. De afgenomen diensten worden fiscusproof op één verzamelfactuur aangeboden. MKB Brandstof biedt gratis advies bij al uw fiscale vragen rondom mobiliteit. Auxilium leden ontvangen korting door deze samenwerking. Tanken bij elk station in Nederland. Carwash bij ruim 1200 locaties. Straatparkeren in meer dan 100 steden en dorpen. Slagboomparkeren bij meer dan 150 locaties van Q-Park en P1. Voordeel voor Auxilium leden maar ook voor uw klanten. Het gemak van uw MKB Brandstof autopas werkt ook door naar uw klanten. Leden van Auxilium kunnen hun relaties laten profiteren van de gemakken van de autopas. Hoe werkt het? Na aanmelding krijgt u een eigen pagina op de site van MKB Brandstof. U verwijst uw klanten er naar door. Uw klanten kunnen via uw persoonlijke pagina een of meerdere passen aanvragen en profiteren dan met u mee van aanbieding.
DE BEST BEOORDEELDE MKB EN ZZP TANKPAS - Tankpas.
Tankpas aanvragen Tankpas aanvragen. Als beste beoordeeld.: Tanken met vaste prijzen of tegen pompprijs. Makkelijk Nederlandse BTW terugvorderen. De meest complete MKB en ZZP tankpas. Vanaf €4,95, per maand. Laden bij meer dan 300.000 laadpunten. Ook geaccepteerd bij snelladers. Gemakkelijk koppelen aan jouw laadpaal thuis. Vanaf €4,95, per maand. Best beoordeeld in Nederland. Meer dan 350.000 acceptatiepunten. Meer dan 30 jaar ervaring. Besparen met een tankpas. Weet van tevoren welk tarief je betaalt voor tanken. Maak gebruik van aanvullende diensten. Eén overzichtelijke btw-factuur. Online inzicht in je uitgaven. Tankpas: de meest gebruikte kaart voor laden en tanken in de Benelux. Tankpas.nl is onderdeel van Travelcard. Van het betrouwbare netwerk van Travelcard maken al meer dan 350.000 zakelijke rijders gebruik. Start nu ook met Tankpas.nl en bewaar nooit meer een bon voor tanken, laden en nog veel meer! Tankpas voor MKB ZZP: overal tanken in Nederland. Onze zakelijke tankpas is er voor ZZP en MKB. Met onze zakelijke tankpassen kun je alles voor jouw voertuig afrekenen: brandstof, carwash, parkeren en onderhoud.
Zakelijk tanken en de brandstof BTW - HTB.
U tankt zo met BTW garantie en stroomlijnt uw administratie. Welke oplossingen voor zakelijk tanken en benzine BTW aftrek zijn er? Indien u minder dan 10 auto's' in uw bedrijf heeft, bijvoorbeeld als ZZP er of MKBer, is bijvoorbeeld tankpas van MKB Brandstof een voordelige oplossing. Heeft uw bedrijf meer dan 10 auto's, of opereert u op Europees niveau, bestaan o.a. de TravelCard en MultiTankCard. Wilt u altijd bij hetzelfde tankstation tanken, dan is een merkgebonden tankpas een eenvoudige oplossing. Tanken in Nederland of buitenland.
De MKB tankpas; dit moet je weten! - TechReview.
Home Business De MKB tankpas; dit moet je weten! De MKB tankpas; dit moet je weten! augustus 9, 2018. Tom de Ridder, het kan niet anders of die naam zegt jou wel iets. Ja die, van MKB-brandstof. Tot vervelends toe kwam hij elk kwartier wel een keer voorbij op de radio. Heeft die irritante reclame gewerkt? Bij jij overstag gegaan om van Tom de Ridder af te zijn? Hoe irritant die reclame ook is geweest, een tankpas kan namelijk veel voordelen opleveren voor jouw bedrijf. In dit artikel zetten we eens voor je op een rijtje wat de voordelen, maar ook de nadelen van een tankpas zijn. Wat is een MKB-tankpas? Een MKB-tankpas is bedoeld om ondernemers en hun eventuele werknemers in het Midden- en KleinBedrijf handig te laten tanken. De tankpas biedt veel voordelen ten opzichte van een gewone pinpas. Wanneer je zakelijke kilometers maakt dan is het belangrijk dat je een sluitende administratie hebt. Maar de administratie is nu vaak net waar je geen zin in hebt als ondernemer. De MKB-tankpas neemt je een hoop administratieve rompslomp uit handen, én met de pas kun je zelfs kosten besparen.
Brandstof-tank-pas vergelijken - tankpascheck - handig overzicht met top 3 tankpassen MKB brandstof - Multi Tank Card - Tankpas.nl- United Consumers - Brandstofpasvergelijken.
Opzegtermijn 1 maand. € 6,95, Maandelijkse pasbijdrage. Ga naar aanbieder. Gratis aanvullende opties. App voor mobiel. Laadsleutelhanger voor EV. Een tankkaart of -pas, hoe zit dat? Een tankkaart of tankpas biedt u als ondernemer het voordeel dat u veel minder werk kwijt bent met het bijhouden van uw tankgeschiedenis. Voor u en uw werknemers is het immers niet meer nodig om een bonnetje na het tanken mee te nemen en te bewaren. Dit scheelt een hoop werk en daarnaast heeft u ook nog eens als u zaken netjes voorelkaar zodat u bij uw belastingaangifte precies kunt zien wat uw tankgeschiedenis is. Er zijn in Nederland en België een aantal aanbieders van tankkaarten en tankpassen, waaronder MKB Brandstof en Tankpas.nl.
Tanken met MKB Brandstof - iPhone app - AppWereld.
Met onze handige tankpas betaal je bij élk station in Nederland! Ben je in het buitenland? Gebruik dan de app om te zien waar je terecht kunt met je tankpas van MKB Brandstof. Je bent met onze internationale tankpas welkom bij meer dan 50.000 locaties door heel Europa.

Contacteer ons