Meer resultaten voor tankpas kosten

tankpas kosten
tankpas kosten
Nederland telt meer dan 2.000 onbemande tankstations waar de prijs soms tot wel 15 cent per liter goedkoper kan zijn.Dit is echter niet alles wat een tankpas te bieden heeft, er zijn namelijk nog veel meer voordelen. Wil jij weten welke dat zijn? Privé en zakelijk tanken. Als je een tankpas aanschaft, is de kans groot dat je ook met je privéauto zakelijke kilometers maakt. Wist je dat je naast de 0,19, cent per zakelijke kilometer ook de btw mag verrekenen? Niet alleen op brandstof, maar ook op benodigde vloeistoffen, onderhoud en banden. Laat geen geld liggen. Lees de regels hiervoor. Lees de regels. Een pas die geschikt is voor zowel mkb als zzp, dat is de tankpas van MKB Brandstof. Met onze pas kan je terecht bij meer dan 50.000 tankstations in heel Europa. Reken voortaan jouw zakelijke tankbeurten af met één pas en ontvang alle tankbeurten aan het einde van de maand op één overzichtelijke factuur.
Tankkaarten Companeo.nl.
Tankkaart voor bedrijven. Tankkaart: goedkoper tanken. Bekijk al onze artikelen in Tankkaarten. Zakelijk rijden brengt voor uw bedrijf, naast de kosten, veel rompslomp en papierwerk met zich mee. Om alle brandstofkosten van uzelf en uw medewerkers vergoed te krijgen moeten alle bonnetjes worden bewaard en moet uw administratie geregeld bijgewerkt worden. Als u uiteindelijk gaat berekenen wat het brandstofverbruik inclusief het administreren ervan binnen uw bedrijf kost, dan krijgt u al snel het gevoel dat dit gemakkelijker en goedkoper moet kunnen. Met het gebruiken van een tankpas kan dit! De voordelen van een tankpas. Het gebruik van een tankpas heeft vele voordelen we zetten ze voor u op een rijtje.: Het gebruik van een tankpas scheelt u een hoop papierwerk, u heeft 1 overzichtelijke rekening. U kunt de factuur wekelijks of maandelijks verwerken en voldoen. U tankt gemiddeld goedkoper. U heeft een overzichtelijk inzicht in het brandstofverbruik, voor uw gehele bedrijf, maar tevens uitgesplitst per werknemer. De BTW op brandstof is aftrekbaar. Facturen zijn meestal via internet te raadplegen en te voldoen. Soms zijn extra services als carwash en pechhulp inbegrepen of kunnen deze toegevoegd worden. Meer info
mkb-tankpas.nl
Tankpas - De Pooter Olie.
Als u betaalt met de DPO Tankpas bij DPO tankstations, krijgt u korting op broodjes, snacks en carwashprogrammas. Met de DPO tankpas kunt u voor alle soorten brandstof terecht bij meer dan 600 tankstations in Nederland en België. Hiertoe behoren ook de tankstations van De Pooter Olie. Het aanvragen van de DPO tankpas is geheel gratis. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de tankpas. Voor particuliere klanten is een borg vereist. Informatie DPO Tankpas. Altijd voordelig tanken! Flexibiliteit en controle. De DPO tankpas kunt u volledig naar wens laten samenstellen. Zo is het o.a. mogelijk om passen te laten blokkeren, nieuwe passen aan te vragen en tijds limieten in te stellen door een medewerker van De Pooter Olie. De service Portal van DPO biedt inzage in transacties, facturen en tankpassen. Er worden gedetailleerde facturen van iedere tankpas periodiek, conform boekhoudkundige voorschriften verstrekt. U kunt kiezen voor een persoonlijke pincode en daarnaast is het ook mogelijk om een tanklimiet per pas in te stellen.
Hoe werkt de korting met de UnitedConsumers tankpas? UC.
Hoe kan ik mijn korting uit laten betalen? In Mijn UnitedConsumers kunt u op elk moment uw persoonlijke bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u het gespaarde bedrag - of een deel ervan - op uw bankrekening laten uitbetalen.
Een tankpas aanvragen levert cash op.Vergelijk hier de mkb zzp tankpas.
Geen standaard borg betaling en transactiekosten. Fijnmazig landelijke dekking: 1330 tankstations Q8, Tango, OK, Texaco, Esso, Sakko, Avia, Argos, Firezone. Afrekenen engebruik van 90 carwash o.a. bij Esso, Texaco en OK. Twee wekelijks één btw-factuur, geen gedoe met bonnetjes. Direct Jouw Pas Aanvragen in 3 minuten geregeld. Deze gratis tankpas is bedoeld voor ondernemers die de laagste brandstofprijs belangrijkst vinden. Tanken in Benelux totaal 1900 tankstations bij 8 merken. Tango, Avia, Sakko, OK, EG Group van Texaco Esso, Esso Vissers, Total CNG, Argos, Firezone. Pompprijs is leidend. Tango heeft 'Slimme' donderdag deals €0,17, cent korting. Geentransactie kosten per tankbeurt. Contractduur 4 jaar, maar geenopzegtermijn. Géén lastige credit check die je aanvraag in de weg staat. Echte tankpas zzp, incl.
Tankpas aanvragen - Olie- en Benzinehandel Jos Maas.
Adres Boerdonksedijk 60, Erp. Alle tankbeurten van uw auto - of van uw volledige wagenpark - op één verzamelfactuur. Administratief gemak en tankgemak heeft u met de Mabro Oil Card tankpas. U kunt met deze tankpas 24 uur per dag tanken. Ook autowassen en shop artikelen kunt u desgewenst op uw mabro card laten zetten. Met de Mabro Oil card bent u af van alle losse tankbonnen en declaratieformulieren. Alle tanktransacties van uw auto - of van uw volledige wagenpark - op één heldere verzamelfactuur. Of u nu één auto heeft of tien onze: tankpaslaat u direct besparen op uw administratieve kosten. Tanken met BTW-garantie. Bijkomend voordeel is dat met onze tankpas ook de BTW-teruggave over al uw tankbeurten zeker wordt gesteld. Veel ondernemers vorderen de BTW nu nog ten onrechte terug, met het risicovan een fiscale naheffing. BTW-aftrek voor tankbeurten privé-auto. Gebruikt uals eenmanszaak ZZPer, vennoot of maat uw privé-auto ook zakelijk? Dankunt udriekwart vanalle BTW op kosten voor onderhoud en brandstof terugvragen. Voor aanvragen neemt u gerust contact met ons op.
Tankpas LeaseVIA.
Netto Operational Lease. Met een tankpas maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. De kosten voor brandstof en andere aanvullende diensten, zoals parkeren en autowassen, worden als voorschot maandelijks gefactureerd met de leasefactuur. De verrekening vindt eens per kwartaal plaats op basis van de werkelijke kosten. Wij werken daarvoor samen met MultiTankcard. Het gemak van een tankpas van MultiTankcard. Met een tankpas van MultiTankcard MTc kan je tanken bij alle tankstations in Nederland en bij tankstations in Europa met het DKV-logo. Daarnaast biedt de tankpas van MTc nog veel meer gemak en voordelen. De voordelen van de MTc-tankpas op een rij. Overal in Nederland tanken en met een DKV-pas tanken in geheel Europa. Autovloeistoffen zoals motorolie en ruitenwisservloeistof afrekenen. Elektrisch opladen bij openbare laadpalen en langs de snelweg bij Fastned. Parkeren bij parkeergarages, parkeerzones, PR van Q-Park en betaald parkeren langs de openbare weg in meer dan 115 steden. Autowassen bij wasstraten die zijn opgenomen in de MTc-app. Als MultiTankcard pashouder kun je gratis gebruik maken van de MultiTankcard-app.
Bespaar en tank veilig, snel en gemakkelijk met de Tamoil Mobility Card. Tamoil - Zo kan het ook.
Met uw eigen inlogcodes voor deze portal heeft u 24/7 de regie over uw tankpassen en transacties. Wat zijn de voordelen van de Tamoil Mobility Card? Met de gratis Tamoil Mobility Card bespaart u tijd en brandstofkosten. U kunt namelijk in de online portal tankpassen activeren en blokkeren, zelf autorisaties instellen welke producten getankt mogen worden, pincodes aanpassen en nieuwe kaarten voor uw medewerkers aanvragen. U heeft daarnaast 24/7 inzage in uw facturen en transacties, dus u hoeft nooit meer op zoek te gaan naar bonnetjes of facturen. Deze kunt u gelijk doorsturen naar uw accountant. Bovendien weet u direct wat u kunt doorberekenen aan uw klanten. Voortaan is de BTW aangifte een peulenschil door de duidelijke vermelding van het BTW bedrag onderaan de factuur. En met een automatische SEPA-incasso kost betalen ook geen extra tijd meer. Doorgeven van verhuizingen regelt u ook zelf via de portal. Wijzigingen in uw rekeningnummer kunt u doorgeven aan onze Customer Service. Vraag nu online uw tankpas aan. Waar kan ik terecht met de Tamoil Mobility Card? Met de Tamoil Mobility Card tankt u snel en gemakkelijk bij meer dan 600 tankstations in Nederland.
Tankpas aanvragen - OQ Value B.V. Tankpas aanvragen - OQ Value B.V.
Neemt u momenteel bijvoorbeeld smeermiddelen, brandstof en/of AdBlue bij OQ Value af en wilt u ook een OQ Value tankpas aanvragen? Dan verzoeken wij u eerst via de onderstaande button een formulier in te vullen. Aanvraag nieuwe klant. Ik ben al klant. Wilt u meer weten over onze tankpassen? Wij geven u graag meer uitleg over de voorwaarden, het tankstationnetwerk en de gebruiksfuncties van onze tankpassen. Wij kijken graag samen met u welke tankpas het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie. Voor vragen over onze tankpassen kunt u contact opnemen met onze medewerkers via telefoonnummer: 088-45 46 474 of cards@oqvalue.nl. Alphen a/d Rijn. Sas van Gent. T 088 - 45 46 410. T 088 - 45 46 440. T 088 - 45 46 420. T 088 - 45 46 460. T 088 - 45 46 430. Noord- en Zuid-Holland. Zeeland en Brabant.

Contacteer ons