Meer resultaten voor tankpas internationaal

tankpas internationaal
tankpas internationaal
Ook tanken bij meer dan 50.000 tankstations in Europa. Al je tankbeurten overzichtelijk en fiscusproof op één verzamelfactuur. Wist je dat elk vergeten bonnetje je al snel 20 euro in btw-teruggave kan kosten? De tankpas van MKB Brandstof lost dit voor je op en regelt alles voor je. Hoe werkt een tankpas? Hoe werkt een tankpas? Dat lees je hier. Klik hierboven op de aanvraagknop en loop in vijf stappen door het aanvraagproces heen.
Deze tankpas biedt geen aanvullende diensten, maar is wel gratis.
Tankpas.nl is een label van Travelcard gericht op zzpers en kleine ondernemers. Deze tankpas is overal in Nederland maar ook in de Benelux of Europa te gebruiken en biedt standaard aanvullende diensten zoals carwash en parkeren en optioneel ook laden. Uniek is het zonder kosten en onbeperkt bijvullen van motorolie en ruitenwisservloeistof. Texaco heeft bijna 350 tankstations in Nederland en biedt een eigen tankpas. De Texaco tankpas is duur vergeleken met andere oliemaatschappij-tankpassen maar biedt wel een parkeerdienst. De tankpas van Travelcard is bedoeld voor wagenparken van meer dan 10 voertuigen. Deze tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd en is zeer geschikt voor professionele beheerders van grote wagenparken. Met een netwerk van meer dan 200.000 locaties voor tanken, laden, parkeren en carwash is de Travelcard een zeer complete pas. Esso heeft ruim 260 tankstations in Nederland. Met de Esso tankpas kun je ook tanken bij Shell. Zo heeft de tankpas een goede landelijke dekking. Deze tankpas biedt geen aanvullende diensten, maar is wel gratis. Zakelijke pinpas of creditcard. Zakelijke pinpassen en creditcards kunnen worden gebruikt om brandstof mee af te rekenen. Als de btw-gespecificeerde kassabon wordt bewaard en ingeboekt mag de btw afgetrokken worden.
Brandstof - Zuidlease.
Brandstofpas blokkeren Brandstof declareren. Nationale internationale tankpas. Wilt u eenvoudig brandstof tanken in Nederland en/of het buitenland? De Multi Tank Card geeft u toegang tot het grootste brandstofservice netwerk in Nederland. U kunt deze Multi Tank Card indien nodig uitbreiden met de optie elektrisch laden.Met de Internationale Multi Tank Card heeft u toegang tot het grootste merkonafhankelijke tankstationnetwerk binnen Europa en de mogelijkheid om in het buitenland elektronisch af te rekenen. De pas heeft twee magneetstrips: de ene zijde Multi Tank Card gebruikt u binnen Nederland, de andere zijde DKV gebruikt u bij meer dan 30.000 tankstations in het buitenland. Daarnaast kan de internationale tankpas ook gebruikt worden voor het afrekenen bij tolwegen en tunnels. Zuidlease biedt door middel van de Multi Tank Card de mogelijkheid om brandstof te tanken en olieproducten te kopen. Tegelijk met de maandelijkse leasetermijn van het betreffende voertuig zal aan Lessee in rekening worden gebracht.: De maandelijkse vergoeding voor brandstofbeheer ter zake voor beheer, administratie en rapportage. De geschatte maandelijkse kosten van brandstofverbruik, die door Zuidlease worden vastgesteld aan de hand van het gemiddelde brandstofverbruik, van het werkelijke jaarkilometrage en van de brandstofrichtprijs.
De Shell Tankpas in Nederland en de rest van Europa FLEETCOR.
Hier volgen alvast drie van de vele voordelen van de Shell Card. Meer dan 26.000 tankstations in Europa. Vind het dichtstbijzijnde tankstation met onze online locator of app. Met de Multi tankpas kunt u in Nederland ook bij partnerstation Esso tanken.
Beste Tankpas 2021 - Top 10 Tankpassen verkrijgbaar.
Je hoeft niets extra te doen om in aanmerking te komen voor de korting. Met de Tinq tankpas kun je wel bij 150 tankstations terecht. Je rekent alleen af voor de brandstof die je in je auto plaatst. Niets meer en niets minder. Tinq is namelijk de marktleider als het gaat over onbemande tankstations. Tinq biedt goede en voordelige tankpassen voor jou als consument. Bij TinQ profiteer je van direct brandstofvoordeel. Je kunt altijd op een korting rekenen. Het is een zakelijke tankpas en je kunt het op de website aanvragen voor ondernemers. Dit pasje heeft, behalve brandstof, niets meer aan te bieden. Als je een tankpas wilt die alleen voor tanken is, dan is dit pasje misschien wel wat voor jou. /vc_column_text vc_btn titleMeer informatie bekijk prijs colorwarning alignleft. Bij BP zijn er meerdere tankpassen waar je uit kunt kiezen. Je kunt dan gerust eentje uitkiezen die helemaal bij je wensen past. Vergelijk diverse tankpassen en vindt voor jou de beste pas online.
Een tankpas voor alles - in heel Europa UTA.
Een overzicht van de stations krijgt u in onze UTA-stationzoeker. Hoe kom ik aan een tankpas? Als u een werknemer van het bedrijf bent, raden we u aan met uw wagenparkbeheerder te gaan praten. Als u, als de persoon die verantwoordelijk is voor het wagenpark, tankpassen wilt aanvragen voor uw medewerkers, dan kunt rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij stellen vrijblijvend een offerte op maat voor u op. Van welke andere diensten kan ik gebruikmaken met de tankpas? Naast tanken kunt u ermee uw auto laten wassen, autoaccessoires, auto-onderdelen en banden kopen, reparaties laten uitvoeren of gebruikmaken van de pechhulpdienst. Kan ik ook elektrische voertuigen opladen met de tankpas? De UTA eCharge Card is bedoeld voor elektrische voertuigen. Hiermee kunt u uw elektrische voertuig opladen bij 295.000 oplaadpunten - het grootste netwerk in Europa. Geldt er een minimum voor het aankoopbedrag met de tankpas? Nee, er is geen minimum voor het aankoopbedrag met UTA-tankpassen. Kan ik een UTA-tankpas krijgen als particulier? Helaas, wij bedienen uitsluitend zakelijke klanten. 24/7 noodnummer pechhulp.
Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell Fleet Solutions Shell Nederland.
Too Good To Go. Bekijk Miles Me. Bekijk Miles Me. Air Miles inwisselen voor handdoeken. Korting op Carwash. Air Miles inwisselen voor koffie broodjes. Korting op brandstof. Hoe werkt het? Shell Car Wash. Shell Car Wash. Bekijk Shell Car Wash. Shell Car Wash. Bekijk Shell Car Wash. Shell motoroliën en smeermiddelen. Shell motoroliën en smeermiddelen. Bekijk Shell motoroliën en smeermiddelen. Shell motoroliën en smeermiddelen. Bekijk Shell motoroliën en smeermiddelen. Shell Rimula-motoroliën voor vrachtwagens en zware toepassingen. Veelgestelde vragen over smeermiddelen. Ga direct naar. Activeer compensatieAAN Compenseer automatisch CO-uitstoot Lees meer Snelladen bij Shell Profiteer van korting op brandstof Miles Me Tools. Zoek een Shell station. Bekijk Zakelijke klanten. Bekijk Zakelijke klanten. Shell brandstoffen voor bedrijven. Shell brandstoffen voor bedrijven. Bekijk Shell brandstoffen voor bedrijven. Shell brandstoffen voor bedrijven. Bekijk Shell brandstoffen voor bedrijven. Shell Renewable Diesel. Shell FuelSave Diesel. Shell GTL Fuel. Shell LNG en Shell BioLNG. Vind uw Shell distributeur. Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Bekijk Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Bekijk Shell Card, de zakelijke tankpas van Shell. Shell Card aanvragen.
Brandstof.
De pas heeft tweemagneetstrips: de ene zijde Multi Tank Card gebruikt u binnen Nederland, deandere zijde DKV gebruikt u bij meer dan 30.000 tankstations in hetbuitenland. Daarnaast kan de internationale tankpas ook gebruikt worden voorhet afrekenen bij tolwegen en tunnels.
BP Tankpas - KVGO.
Met de BP Plus Tankpas vindt u altijd een tankstation in de buurt of op uw route. U kunt namelijk terecht bij meer dan 300 bemande BP-stations waarvan 37 aan de snelweg én 60 onbemande tankstations. Ook bent u welkom bij 444 tankstations van Texaco en kunt u tanken bij 73 tankstations van Argos.
Wij leveren tankpassen.
Meest gekozen Slump Oil tankpas. De basis voor iedere ondernemer. Profiteer vaneen vaste hoge korting op brandstoffen en decarwash lage, paskosten en slimme oplossingen, zoals uitgebreid online beheeren nauwkeurig inzicht in uw uitgaven. Maatwerk Plus tankpas. De omvang en complexiteit van uw wagenpark bepalen voor een groot deel uw mobiliteitswensen. De bp Plus tankpas biedt maatwerk zodat uw tankpassen perfect aansluiten bij uw behoeften. Nationaal en internationaal. Elektrisch Fuel Charge tankpas. Rijdt u ook elektrisch? Kies dan als aanvulling voor de bp Fuel Charge tankpas. Zo kunt u laden bij één van de 1.500 punten in Nederland, bij 221.700 laadpunten in Europa of kies voor een laadfaciliteit bij uw bedrijf. Tank extra snel. waarom één van onze tankpassen gebruiken? Toegang tot het grootste netwerk van Nederland en Europa. Schonere en zuinigere bp brandstoffen met ACTIVE-technologie.

Contacteer ons