Meer resultaten voor tankpas europa

tankpas europa
tankpas europa
Tel dat op bij de kosten die je bespaart door losse tankbeurten niet meer te hoeven in te dienen, dan wil je toch een tankpas? Nog meer functies. Kun je met een tankpas alleen tanken? Absoluut niet, met onze tankpas zowel kunt kun je tanken, laden, parkeren én naar de carwash. Even door de wasstraat is dus ook erg gemakkelijk. Wil je weten hoe een laadpas werkt?
BP en Total gaan elkaars tankkaarten accepteren in heel Europa - Transportmedia.
Het zal daarnaast bijdragen aan de realisatie vaneen belangrijke doelstelling van de Total Group: onze klanten helpen bij hunenergiekeuzes als voorkeurspartner voor mobiliteit, zegt Benoît Luc, senior vicepresident M&S voor Europa bij Total. Essers leidt de Top 1000 Transport. Biedt blockchain meerwaarde tegenover de betere track trace oplossingen? Meer info
tankpas europa
In het buitenland tanken met je tankpas De tankpasspecialist. MoveMove. icon-check. icon-warning. icon-faq. icon-twitter. icon-facebook. icon-warning. instagram. alert. play. icon-search. icon-close. icon-close2. icon-whatsapp. icon-linkedin. icon-time. i
Hoe weet ik of ik in het buitenland kan tanken? Dit kun je in ieder geval aan de tankpas zelf zien. Aan de achterkant zitten namelijk twee magneetstrippen als je in het buitenland kan tanken. Ook zie je daar dan een DKV-logo staan. Heb je maar één magneetstrip? Dan is de kans groot dat je alleen in Nederland kunt tanken. Check dit voordat je vertrekt bij de tankpasaanbieder. Je kunt daar vaak ook een upgrade aanvragen als je wel in het buitenland wil kunnen tanken. Soms betaal je hiervoor een extra bedrag per maand, soms is het inbegrepen. Waar kan ik tanken, bij welke tankstations? Je kunt met bijna iedere tankpas tanken bij de ruim 55.000 DKV-tankstations in Europa, die je herkent aan het DKV-logo. Heb je een merkgebonden pas? Dan kun je eerst even checken of je ook bij andere tankstations kunt tanken. Let op: je betaalt een extra toeslag voor de verwerking van de tanktransactie. De tarieven vind je hier. Zit er een limiet op tanken in het buitenland?
De Shell Tankkaart in België en de rest van Europa FLEETCOR.
Door in te loggen op het Self Serve-portaal vindt u alle uitgaven per tankpas in een oogopslag. De administratieve kosten worden beperkt, doordat alle transacties op één factuur staan. Met deze efficiënte aanpak wordt de boekhouding transparant en boekt u een forste tijdswinst. Hoe kan ik een Shell tankkaart aanvragen? U hoeft slechts op Nu" tankkaart aanvragen" te klikken om een tankkaart te bestellen. Wij verwerken uw verzoek razendsnel, zodat u uw kaart al snel in uw bezit heeft. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen op onze hotline voor nieuwe klanten - 32 0 2 3648965. Kan ik naast brandstof nog andere zaken kopen met mijn tankkaart? U kunt uw Shell Card niet alleen voor de aankoop van brandstof gebruiken, maar ook voor producten en diensten als autowassen, olie, ruitenwisservloeistof, enz, verkrijgbaar bij Shell en partner-tankstations.
Onze Tankpassen - OQ Value B.V. Onze Tankpassen - OQ Value B.V.
Kortom, de OQ Value tankpas maakt regionaal zakelijk tanken voordelig, veilig en gemakkelijk! Voor de algemene voorwaarden van de OQ Value tankpas klik hier. EuroShell tankpas: tanken in Europa bij duizenden tankstations in meer dan 25 landen. Met de EuroShell tankpas profiteert u niet alleen van korting op de brandstoffen bij Shell tankstations, maar ook van meer gemak, duurzaamheid, veiligheid, beter beheer van uw wagenpark en besparingen. Met één enkele tankpas, rekent u snel en gemakkelijk brandstoffen en diensten af. Van brandstof onderweg en tolbetalingen tot BTW-terugvordering en pechhulp. Met duizenden tankstations en partnerlocaties is het Shell netwerk het grootste van heel Europa! Tank met de EuroShell tankpas op onze tankstations in de regio en het inter nationale Shell Netwerk. Voor een overzicht van het Shell netwerk kunt u gebruik maken van de Shell stationfinder. Voor de algemene voorwaarden van de EuroShell tankpas klik hier. Meer weten over onze tankpassen? Wij geven u graag meer uitleg over de voorwaarden, het tankstationnetwerk en de gebruiksfuncties van onze tankpassen. Wij kijken graag samen met u welke tankpas het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie.
De tankpas van Total is een totaalpakket - Tankpas gids.
Elk gebruik wordt toegevoegd aan je maandelijkse factuur. Total biedt 24 op 7 ook pechhulp doorheen heel Europa aan. Als je een Total tankpas hebt, moet je wel een minimum hoeveelheid van 20 liter bij een auto of 8 liter bij een motor tanken. Dit om misbruik van de dienst te voorkomen. Met de Total Clubcard kun je korting krijgen en sparen voor allerlei aanbiedingen in de winkels van Total. Kaartenbeheer en diensten op maat met Total Cards Online. Total maakt gebruik van een eigen klantenbeheer systeem. Met Total Cards Online kan je ten alle tijde al je tankpassen beheren. Je kan eenvoudig een limiet zetten op de toegestane brandstof per kaart of een bepaalde pas blokkeren.
LNG tanken bij PitPoint Tanktraining tankpas PitPoint Clean Fuels.
Een overzicht van álle LNG tanklocaties in Europa - inclusief die van PitPoint - is te vinden onze tanklocatie-overzicht. Neem direct contact op. Chauffeurs mogen pas LNG tanken nadat zij een tanktraining hebben gevolgd. Uiteraard kunnen wij deze voor toekomstige klanten verzorgen op een PitPoint-station naar keuze. Neem hiervoor gerust contact met ons op via 31 30-410 08 00, dan plannen wij iets in op een moment dat u schikt. Na het volgen van de training ontvangt de chauffeur van ons een certificaat. Vanaf dan kan hij zij bij ons én andere LNG aanbieders tanken mits de desbetreffende exploitant daar goedkeuring voor geeft. TANKINSTRUCTIES ALTIJD BESCHIKBAAR. De dispensers van PitPoint zijn uitgerust met een videoscherm. Hierop worden tankinstructies stap voor stap weergegeven, zodat ook ná het volgen van de tanktraining de stappen goed kunnen worden gevolgd. Wij beschikken niet over een eigen PitPoint tankpas.
Leaserijders opgelet: zo krijg je je buitenlandse tol en benzine terug RTL Nieuws.
Wie een auto van de zaak heeft, maar de tankpas niet mag gebruiken in het buitenland, kan toch voordelig rijden in Europa. Wie tijdens zijn of haar vakantie zelf de brandstof en tolwegen moet betalen, kan dit deels verrekenen met de bijtelling. Zo wordt met de auto naar Frankrijk of Italië rijden een stuk voordeliger. Iedere zomer staan ze er weer: de lange rijen leaserijders bij het laatste tankstation voor de grens. Nog gauw even de tank volgooien op kosten van de zaak. Een wel zo voordelig begin van de vakantie. Want hoewel de brandstof in België en Duitsland goedkoper is, mag lang niet iedereen de tankpas van de baas in het buitenland gebruiken. Tol en brandstof aftrekbaar. Op en neer naar het Gardameer of de Côte d'Azur' op één volle tank, dat is voor de meeste auto's' onmogelijk. Zeker als er nog een caravan of vouwwagen meegesleept moet worden. Voor je het weet is daar het onvermijdelijke moment waarop je zelf de portemonnee moet trekken bij de benzinepomp. Gelukkig is er een regeling waarmee je de kosten die je zelf maakt, kunt aftrekken. Leaserijders die hun wagen ook privé gebruiken betalen immers bijtelling aan de belastingdienst.
Tankpas Vissers Energy Group.
Met de tankpas van Vissers Energy kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week eenvoudig tanken en afrekenen op een netwerk van meer dan 1000 tankstations in Nederland, Belgie, Luxemburg en Oostenrijk. U kunt terecht bij alle Esso tankstations in Nederland aangevuld met verschillende andere merken! Of uw wagenpark bestaat uit één auto of uit honderd, de mogelijkheden van onze TANXpas zijn grenzeloos. Wij adviseren u graag welke oplossing het beste bij uw bedrijfsvoering past! De voordelen van onze TANXpas op een rij.: Navigeren naar alle beschikbare tankstations met onze eigen TANXapp. Tanken bij alle Esso tankstations in Nederland, aangevuld met diverse andere merken tankstations. Onze TANXpas is ook te gebruiken in het buitenland vrijgave voor Duitsland op verzoek. U kunt bij ons ook terecht voor uw elektrische laadpas: de TANX Charge Card.

Contacteer ons