Meer resultaten voor tankpas esso korting

tankpas esso korting
tankpas esso korting
BP PLUS Tankpas Ledenkorting Techniek Nederland.
Dankzij een samenwerking met EG Group Texaco en Esso en Total kunt u tanken bij meer dan duizend stations. Om u nóg meer keuze te geven, wordt de tankpas ook geaccepteerd bij de 73 tankstations van Argos, verspreid door heel Nederland. Brengen uw zaken u over de grens? Dat komt goed uit. Want met de BP Plus Tankpas bent u ook welkom bij ROUTEX, een internationale netwerkalliantie tussen Aral, BP, Eni Agip, OMV en Circle K, met ruim 18.000 tankstations in 29 landen. Er is dus altijd een station op uw route. Maak het uzelf gemakkelijk. Tanken met de BP Plus Tankpas betekent dat uw bedrijf verlost is van betalen met contant geld, losse tankbonnetjes, declaraties en tijdrovende administratie. Alle uitgaven staan op één overzichtelijke factuur, waarmee u heel eenvoudig de door u betaalde btw kunt terugvorderen. Daarnaast kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, al uw tankpassen simpel en veilig online beheren. Hoe hoog is uw korting aan de pomp?
Tanken met korting met de ESSO tankpas - De vakbond voor jonge beroepsmilitairen BBTV.
Als lid van de BBTV kan je een Esso tankpas aanvragen. Met de Esso tankpas kun je in heel Nederland bij ieder Esso tankstation tanken en krijg je korting op iedere getankte liter brandstof. Onderstaand een aantal regels voor het gebruik van de Esso tankpas.: Korting geldt uitsluitend bij gebruik van de nationale Esso tankpas dus als je 'm' niet bij je hebt, krijg je geen korting.; Korting wordt berekend vanaf de Esso landelijke adviesprijs. Wekelijks wordt het getankte bedrag automatisch afgeschreven, waarbij de korting direct wordt verrekend.; Een factuur wordt gratis per e-mail verzonden.; Indien een bedrag na twee pogingen niet kan worden geïncasseerd, dan neemt een incassobureau de procedure over. De tankpas zal direct worden geblokkeerd.; Voor de tankpas betaal je het eerste jaar geen kosten.
Rijmar tankpas - Rijmar Roermond - Brandstofleverancier Limburg.
Met een Rijmar tankpas ervaart u het gemak van het tanken op rekening. U tankt met een vaste korting. Tankpas: regionaal of landelijk. Via een persoonlijke inlogcode krijgt u toegang tot de digitale FuelPortal waardoor u snel inzicht krijgt in de transacties en facturen van uw wagenpark. Digitaal gespecificeerde factuur. Deze kan u via het portaal ophalen. Mogelijkheid tot het instellen van limieten per kaart of wagenpark alleen via backoffice. U kunt uw eigen 4-cijferige pincode aangeven per tankpas. 24 uur per dag, zeven dagen per week eenvoudig tanken en afrekenen. De mogelijkheid om de pas, op maat, te laten inrichten. Alleen brandstof diesel. Alle brandstoffen en auto gerelateerde producten smeermiddelen, autowasbeurt, etc. Alle brandstoffen en alle shop producten. De Rijmar tankpas is te gebruiken op alle Rijmar tankstations. Er zijn GEEN vaste kosten per maand en/of administratieve kosten verbonden aan de tankpas. Op welke Rijmar tankstations kunt u de pas gebruiken? Door de website van Rijmar te raadplegen kunt u het dichtstbijzijnde Rijmar tankstation vinden. De Rijmar tankpas is in eerste instantie alleen van toepassing op de Rijmar tankstations. Op termijn zal er een uitbreiding plaatsvinden van het aantal tankstations Esso waar u kunt gaan tanken.
Zakelijke tankpas voor bedrijfswagens - Esso Card Esso.
Het is mogelijk dat deze website Internet Explorer niet ondersteunt. Gebruik alstublieft andere compatibele browsers zoals Chrome en Edge voor een betere ervaring. Laat onze tankpas het zware werk voor u doen. Esso Card powered by WEX. Wex Europe Services combineert de onovertroffen expertise en dienstverlening van twee wereldwijd toonaangevende tankkaartbedrijven in één revolutionair partnerschap. Waarom Esso Card? Tijd- en kostenbesparend met verschillende betaalopties. Wij begrijpen dat brandstofkosten flink kunnen oplopen binnen uw operationeel budget. Daarom bieden wij diverse betaalopties en competitieve prijzen om u te helpen met het beheer van uw cashflow. Toegang tot duizenden hoogwaardige tankstations in heel Europa. Onze ruime openingstijden en snelle tankservice houden uw bedrijfswagens, én uw bedrijf, in beweging. En als uw chauffeurs zelf ook eens nodig bij moeten tanken, vinden zij een uitgebreid assortiment eten en drinken in de ruim 6.000 Esso-tankstations en 250 snelwegstations door heel Europa. Beheer uw wagenpark met slechts een klik. Esso Card helpt u bij het veeleisende beheer van uw wagenpark. Zo kunt u flink besparen op administratietijd en -kosten - waardoor u kunt focussen op andere zakelijke prioriteiten. Nu online aanvragen.
VAB-Tankkaart: Korting bij elke tankbeurt - KBC Bank Verzekering. navigation func menu. alert-func-cross-rename. navigation func chevron right. navigation func chevron right. navigation func chevron right. navigation func chevron right. alert-func-cross-r
VAB-Hybrid Card: korting van 5 cent per liter, excl.btw. Waar de tankkaart gebruiken? Multimerkentankkaart en Hybrid Card: geldig in meer dan 1.500 Belgische tankstations van Esso, Q8, Texaco, Lukoil, Avia, Power, Gabriëls en Maes. In de rest van Europa gebruik je deze kaart in alle stations met een DKV-logo, behalve bij Total.
ESSO Tankpassen-Vergelijken.
Met de Esso tankpas kunt u alle brandstofsoorten afrekenen. Ook shopaankopen behoren tot de mogelijkheden. Opties op de pas. Aanvullende mogelijkheden van de Esso tankpas zijn het afrekenen van carwash. Kortingen en andere voordelen. Het is mogelijk een korting te ontvangen.
Goedkoop tanken: 10c/L korting met onze gratis tankkaarten Touring.
Mijn nummerplaat of begunstigden wijzigen. Een reiscertificaat aanvragen. Mijn lidmaatschap opzeggen. Vrije tijd cultuur. Alle voordelen wedstrijden. Header top menu - Mobile. Goedkoop tanken: 10c/L korting bij je tankstation met de gratis Touring tankkaarten. Met de gratis Touring TotalEnergies-kaart en Touring Fuel Energy Card bespaar je rechtstreeks aan de pomp. Touring leden genietenbij Total-tankstations en1850 andere Belgische tankstationsgegarandeerdminimum 10c/liter korting op de officiële prijs! De Touring Fuel Energy Cardcombineert daarenboven klassiek tanken met elektrisch laden, een unicum in België voor particulieren! Touring tankkaarten voor onze leden. Back to full overview. Touring Fuel Energy Card. Korting van 10 cent/liter brandstof op de officiële prijs van dat moment 1. Korting van 10 cent/liter brandstof op de officiële prijs van dat moment 1. Het grootste netwerk van België: enorme keuze. Het grootste netwerk van België: enorme keuze. 530 tankstations TotalEnergies. 1.875 tankstations 2. Esso, Lukoil, Q8, Texaco, Avia, dcb, G&V.
Zakelijke Tankpas: alle brandstof tanken op één factuur.
Voorbeelden hiervan zijn de Shell Tankpas, ESSO Card, BP Plus Tankpas en de Total Card. Dit limiteert je in je keuze, maar daar staan andere voordelen tegenover. Zo krijg je met deze tankpas soms korting op brandstof en kun je meedoen met alle lopende acties. Een merk-tankpas geeft korting op de brandstof en toegang tot lopende acties. Maar let op: de kosten die je maakt voor het omrijden, wegen vaak niet op tegen de mogelijke korting. Het is dus belangrijk om van tevoren te bekijken bij welke tankstations je kunt tanken. Online kun je vrij gemakkelijk het dekkingsgebied zien van de verschillende aanbieders. Kosten van een zakelijke tankpas. Voor het gebruik van een brandstofpas betaal je een bijdrage. De kosten variëren per aanbieder en bedragen vaak enkele euros per maand. Ook betaal je soms een kleine bijdrage voor de pas zelf. Verder wordt er een eenmalige borg gevraagd, die je terugkrijgt zodra je de pas opzegt en geen betalingsachterstand hebt. De tankpassen van specifieke merken worden veelal gratis beschikbaar gesteld. Dat je met een zakelijke tankpas korting kunt krijgen, is niet de voornaamste reden dat ondernemers er een aanschaffen.

Contacteer ons