Meer resultaten voor tankpas eg group

tankpas eg group
tankpas eg group
Zonder extra kosten. Ben je vaker over de grens te vinden? Voor slechts €0,50, per maand kun je bij meer dan 50.000 tankstations in heel Europa tanken. Ook tanken in Europa. Ga je wel eens naar het buitenland? Ook dan gebruik je jouw zakelijke tankpas van MKB Brandstof.
tankpas eg group
STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas. STAP 3 Vraag jouw ideale tankpas aan bij jouw favoriete aanbieder. Doe de vergelijking. Auto, btw en tankpas informatie. Alle tankpassen in één overzicht. Vind jouw ideale tankpas in 1 minuut.
EG Group voltooit de verkoop van de GO-tankpas aan WEX.
Het bedrijf is actief binnen een onafhankelijk netwerk van tankpassen die bij meer dan 5.000 retaillocaties worden geaccepteerd. Mohsin Issa, oprichter en mede-CEO van de EG Group, zei: We zijn verheugd dat we de verkoop van onze activiteiten op het gebied van tankpassen aan WEX Inc.
Transport Online St. van den Brink bekrachtigt samenwerking met Dalhuisen Olie en BP Nederland.
van den Brink. Naast de BP PLUS Tankpas, waarmee door heel Nederland en Europa getankt kan worden, maakt St. van den Brink gebruik van de aanvullende kostenefficiency-tool FleetExpert en On the Road-services van BP Nederland zodat ook tol betaald kan worden in het buitenland.
Eerste drie GP Groot Tankstations in Total kleuren.
GP Groot voert sinds de jaren 70 het Texaco-merk. Door de wijzigingen in het merkenbeleid van EG Group, de merkhouder van Texaco en Firezone, heeft GP Groot haar strategie voor wat betreft de merkvoering van haar tankstations onder de loep genomen. Pieter Talsma, directeur van GP Groot brandstoffen en oliehandel hierover: Door de focus van EG op het merk Esso raakten de door ons gevoerde merken Texaco en Firezone steeds meer op de achtergrond. Omdat GP Groot een groeistrategie heeft vinden we het belangrijk te beschikken over aantrekkelijke, actieve merken die een verdere groei mede mogelijk maken. We hebben met diverse partijen gesproken en hebben voor wat betreft onze bemande tankstations gekozen voor het merk Total en voor onze onbemande tankstations voor het merk Argos. Total, een absoluut A-merk. Talsma: Voor de 17 bemande locaties waren we op zoek naar een absoluut A-merk dat ook actief is op het gebied van alternatieve brandstoffen. Daarnaast was het onze wens samen te werken met een merk dat beschikt over een tankpas die zowel nationaal als internationaal en op veel A-locaties geaccepteerd wordt en interessante aanvullende diensten biedt.
BP PLUS Tankpas Ledenkorting Techniek Nederland.
Dankzij een samenwerking met EG Group Texaco en Esso en Total kunt u tanken bij meer dan duizend stations. Om u nóg meer keuze te geven, wordt de tankpas ook geaccepteerd bij de 73 tankstations van Argos, verspreid door heel Nederland. Brengen uw zaken u over de grens? Dat komt goed uit. Want met de BP Plus Tankpas bent u ook welkom bij ROUTEX, een internationale netwerkalliantie tussen Aral, BP, Eni Agip, OMV en Circle K, met ruim 18.000 tankstations in 29 landen.
GO tankpas de voordelige alles-in-één tankpas - GO tankpas de voordelige alles-in-één tankpas.
Het GO webportaal is een handige online tool waarmee u achter het stuur zit van het beheer van uw tankpassen. Bekijk er bijvoorbeeld al uw transacties en facturen. Met de gratis GO tankpas app vindt u makkelijk alle tankstations in het GO netwerk.
Brandstof - Wevi.
Ik heb bij het verkeerde tankstation getankt in het buitenland. Ik heb brandstof getankt welke niet met de tankpas afgerekend kan worden. Geen tankpas ontvangen. Tankpas is geblokkeerd. Ik ben de pincode vergeten/kwijt. Ik heb bij het verkeerde tankstation getankt in Nederland. Ik heb bij het verkeerde tankstation getankt in het buitenland. Ik heb brandstof getankt welke niet met de tankpas afgerekend kan worden. Wevi, de mobiliteitspartner van zakelijk Nederland. Over Wevi Ons Team Werken bij Wevi. Online autoregeling Documenten Schade Onderhoud Bandenwissel. Online autoregeling Online wagenpark Aanvragen auto Aanbieden auto. 0547 - 284 060 Servicedesk. 0547 - 284 066 Schade. 0547 - 284 068 Pechhulp. Of bekijk onze contactpagina. Wevi 2023 Privacyverklaring. Wilt u een afspraak maken voor ruitschade, klik dan op afspraak" maken" om online een afspraak te maken.
Organisatie - De Pooter Olie.
In 1983 werd het contract met Esso opgezocht en begon de samenwerking met het merk Texaco. In hetzelfde jaar nam Michiel de exploitatie van het derde tankstation over aan de Guido Gezellestraat in Terneuzen. In 1997 werd EG Group het moederbedrijf van Texaco aandeelhouder, waardoor de groeikansen toenamen.
ZZP Nederland biedt tankkaart voor zelfstandigen ZZP Nederland.
Tanken oprekening met forse korting bij Q8 en Tango. Stichting ZZP Nederland biedt haar 30.000 zelfstandigen vanaf vandaag een brandstofpas waarmee men kan tanken met forse korting bijmeer dan 1000 tankstations in Nederland: Tango, Q8, OK, Sakko, Texaco Esso EG Group en AVIA nieuw in het netwerk en ruim 1600 tankstations in de hele Benelux. Gebruikers van de ZZP tankpas ontvangen maximaal 15cent korting op de adviesprijzen van beide maatschappijen.

Contacteer ons