Meer resultaten voor tankpas eg group

tankpas eg group
tankpas eg group
Soms heeft een tankstation een kleine korting, en hier profiteer je dan ook van. Ook bij onbemande stations kun je gewoon tanken. Aangezien je aan het eind van elke maand een verzamelfactuur ontvangt, veroorzaakt tanken vanaf nu geen hoofdpijn meer. Afrekenen met de tankpas is dé universele oplossing en scheelt een hoop tijd. In b innen- en buitenland. Kun je dan met een tankpas ook in het buitenland tanken? Wel met de tankpas van MKB Brandstof. Je kunt bij elk tankstation in Nederland tanken, en daarnaast bij meer dan 50.000 tankstations in heel Europa. Hoe dat kan? Door onze partner DKV betaal je net zo makkelijk met onze pas in het buitenland.
MKB Tankpas MKB Tankpas.
Uniek is het zonder kosten en onbeperkt bijvullen van motorolie en ruitenwisservloeistof. Texaco heeft bijna 350 tankstations in Nederland en biedt een eigen tankpas. De Texaco tankpas is duur vergeleken met andere oliemaatschappij-tankpassen maar biedt wel een parkeerdienst. De tankpas van Travelcard is bedoeld voor wagenparken van meer dan 10 voertuigen.
Voorpagina - Fieten Olie.
Vind de goedkoopste plek om te tanken! Wij bieden u een overzicht. van de actuele brandstofprijs per locatie. Prijzen kunnen verschillen per tankstation, zoek daarom het dichtstbijzijnde tankstation om de prijzen te bekijken. Zoek dichtstbijzijnde tankstation. Tankpas voor bedrijven. Makkelijk tanken met pas van de zaak. Profiteer van de voordelen van onze tankpas! Voor bedrijven en instellingen hebben wij de Fieten Olie tankpas. Met deze pas kunt u voordelig tanken op alle Fieten Olie tankstations! Geen bonnetjes meer bewaren. Wekelijks ontvangt u per e-mail een BTW-factuur. Gespecificeerd verbruik per product, pas, kenteken of chauffeur. Bepaal per pas welke producten ermee betaald kunnen worden. Vermeld de kilometerstand bij elke tankbeurt. De facturen worden automatisch van de rekening geïncasseerd. Ja, ik wil ook tankpassen. Voor slechts €5,-, per tankpas per jaar bevrijdt u uw bedrijf van de bonnen-administratie. Direct tankpas sen aanvragen. Aanvragen duurt slechts 3 minuten. Altijd een plek om goedkoop te tanken! Fieten Olie tankpas locaties.
Brandstof - Wevi.
Dit jaar worden alle Texaco stations omgebouwd naar Esso stations. U kunt met uw huidige pas bij deze omgebouwde stations blijven tanken. Dit kunt u herleiden via het EG-Group Logo op de boards. Indien u niet in de gelegenheid bent te tanken bij een tankstation waar u met uw tankpas kunt betalen, dan dient u het bedrag zelf voor te schieten. Hieronder leest u hoe u dit bedrag kunt declareren. Meer informatie locaties. Alles over de Wevi tankpas. Indien het brandstofcontract deel uit maakt van uw leasecontract, dan ontvangt u een aantal dagen na aflevering van de auto, een brandstofpas BP- of Travelcardpas. Met uw BP tankpas kunt u bij alle Argos, BP, Texaco en Total tankstations tanken. Met uw Travelcard tankpas kunt u in Nederland bij elk tankstation tanken, mits deze door Travelcard wordt ondersteund. Let wel, de pas is alleen te gebruiken voor het kenteken welke vermeld staat op de de pas. De aanvraagprocedure duurt gemiddeld 5 werkdagen en de pas en pincode worden gescheiden naar uw privéadres gestuurd. U kunt ook in het buitenland gebruik maken van de brandstofpas.
Uw BP Tankpas wordt nu ook geaccepteerd bij TOTAL Slump Oil.
De TOTAL locaties zijn, net zoals BP locaties, gunstig gelegen langs hoofdroutes en snelwegen.BP Tankpassen worden ook geaccepteerd bij honderden TOTAL-tankstations door heel Europa. Zo heeft u ook meer keuze als u in het buitenland rijdt. Acceptatie bij Texaco en Argos in Nederland. Maar dat is nog niet alles. Want met uw BP Tankpas bent u in Nederland ook welkom bij 366 tankstations van Texaco EG group, waarvan 39 aan de Rijksweg. Daarnaast kunt u terecht bij 88 tankstations van Argos. Nieuwe stations in het BP netwerk. Het BP netwerk blijft zich ontwikkelen zodat u overal met uw BP Tankpas terecht kunt.
Pompshop 3.
English Deutsch Français Español Português Italiano Român Nederlands Latina Dansk Svenska Norsk Magyar Bahasa Indonesia Türkçe Suomi Latvian Lithuanian český русский български العربية Unknown. Login to YUMPU News Login to YUMPU Publishing. Login to YUMPU News Login to YUMPU Publishing.
EG Group presenteert toekomstvisie TTM.nl.
De zakelijke gebruiker ontdekt steeds meer het gemak van het kunnen betalen van zijn brandstoffen met één kaart bij het steeds groter wordende netwerk van EG Group in Nederland en daarbuiten. Met de GO tankpas heeft de klant toegang tot ruim 1.000 stations in Nederland waaronder alle Esso, Texaco, BP en Firezone tankstations en ruim 4.000 tankstations in Europa.
Nieuwe Sites Producten en services Home.
Dat is nog niet alles. Want met uw BP Tankpas kunt u in Nederland óók terecht bij 366 tankstations van Texaco voorzien van het EG Group-logo, met zon 37 locaties aan de snelweg én 300 stations van Total, waarvan 26 aan de snelweg.
JUNI 2020 32 BETROUWBARE KWALITEIT. Texaco: een rijke historie. Voordelen van de GO tankpas WEX. De regionale Texaco distributeurs PDF Gratis download.
9 maanden geleden. 1 JUNI 2020 32 De regionale Texaco distributeurs BETROUWBARE KWALITEIT Texaco: een rijke historie PARTNERSHIP Voordelen van de GO tankpas WEX. 2 COLUMN JURGEN DISTRIBUTIE TOT IN DE HAARVATEN Zo dichtbij als mogelijk Als er één ding duidelijk is geworden in de afgelopen periode waarin de wereld in de ban is van de coronapandemie, dan is het wel dat er altijd factoren zijn waar je weinig of helemaal géén invloed op uit kunt oefenen. In deze editie kijken we daarom graag met u naar de initiatieven waar wij als EG Group wél invloed op hebben.
GP Groot sluit samenwerkingsovereenkomst met Total en VARO Energy GP Groot.
Door de wijzigingen in het merkenbeleid van EG Group, de merkhouder van Texaco en Firezone, heeft GP Groot haar strategie voor wat betreft de merkvoering van haar tankstations onder de loep genomen. Pieter Talsma, directeur van GP Groot brandstoffen en oliehandel hierover: Door de focus van EG op het merk Esso raken de door ons gevoerde merken Texaco en Firezone steeds meer op de achtergrond. Omdat GP Groot een groeistrategie heeft vinden we het belangrijk te beschikken over aantrekkelijke, actieve merken die een verdere groei mede mogelijk maken. We hebben met diverse partijen, waaronder EG, gesproken en hebben voor wat betreft onze bemande tankstations gekozen voor het merk Total en voor onze onbemande tankstations voor het merk Argos. We streven ernaar de nieuwe overeenkomsten per 1 juli 2020 in te laten gaan. 17 bemande Total tankstations. Talsma: Voor de 17 bemande locaties waren we op zoek naar een absoluut A merk dat ook actief is op het gebied van alternatieve brandstoffen. Daarnaast was het onze wens samen te werken met een merk dat beschikt over een tankpas die zowel nationaal als internationaal en op veel A-locaties geaccepteerd wordt en interessante aanvullende diensten biedt.

Contacteer ons