Meer resultaten voor tankpas bedrijf

tankpas bedrijf
tankpas bedrijf
Tel dat op bij de kosten die je bespaart door losse tankbeurten niet meer te hoeven in te dienen, dan wil je toch een tankpas? Nog meer functies. Kun je met een tankpas alleen tanken? Absoluut niet, met onze tankpas zowel kunt kun je tanken, laden, parkeren én naar de carwash. Even door de wasstraat is dus ook erg gemakkelijk. Wil je weten hoe een laadpas werkt? Lees dan snel verder! Één tankpas voor al je tankbeurten. Ook betalen voor wasbeurten, motorolie en meer. Al je tankbeurten fiscusproof op één verzamelfactuur. Inloggen Mijn Dashboard. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Mis geen updates meer over duurzame mobiliteit met de Wegwijzer, elke maand in je inbox. Bedankt voor je inschrijving Je krijgt voortaan elke maand inspirerende en interessante updates rondom duurzame mobiliteit in je inbox. Je ontvangt een bevestigingsmail van ons. Er ging iets mis! Het inschrijven is helaas niet gelukt. Ververs de pagina, of druk op F5 om het nogmaals te proberen. Download de gratis apps voor Tanken, Carwash, Parkeren en Laden.
Met de Esso tankpas kun je ook tanken bij Shell.
Deze tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd en is zeer geschikt voor professionele beheerders van grote wagenparken. Met een netwerk van meer dan 200.000 locaties voor tanken, laden, parkeren en carwash is de Travelcard een zeer complete pas. Esso heeft ruim 260 tankstations in Nederland. Met de Esso tankpas kun je ook tanken bij Shell. Zo heeft de tankpas een goede landelijke dekking. Deze tankpas biedt geen aanvullende diensten, maar is wel gratis. Zakelijke pinpas of creditcard. Zakelijke pinpassen en creditcards kunnen worden gebruikt om brandstof mee af te rekenen. Als de btw-gespecificeerde kassabon wordt bewaard en ingeboekt mag de btw afgetrokken worden. De BP tankpas is een merk-tankpas waarmee je terecht kunt bij ruim 250 BP tankstations. Deze tankpas heeft een behoorlijke landelijke dekking door de samenwerking met Texaco. BP biedt geen extra diensten op de tankpas. STAP 1 Doe de vergelijking. Beantwoord enkele eenvoudige vragen. STAP 2 Ontdek jouw persoonlijke top-3, en krijg overzicht in de voordelen per tankpas.
Tankpas e-Boekhouden.nl.
Wil u uw tankpas koppelen, maar heeft u nog geen account op e-Boekhouden.nl? Probeer ons boekhoudpakket gratis uit! Gratis uitproberen Zonder verplichtingen. Aftrekposten voor ondernemers. Beveiliging: Hoe denken hackers? e-Boekhouden.nl neemt Ficsus.nl over. Voorkom spammeldingen bij facturen en aanmaningen. De meest gemaakte fouten in de btw-aangifte. Alternatieve financieringsbronnen voor ondernemers. Los het op! Boekhoudtips voor ondernemers. Gratis cursus boekhouden. Cursus op locatie. Eigen bedrijf starten.
Zakelijk tanken bij TinQ TinQ.
Samen werken wij met jou aan een unieke brandstofdeal, écht maatwerk voor jou! Locaties met Topkorting door jou gekozen, een deal specifiek afgestemd op jouw wensen. FUELCARD tanken met Topkorting! De FUELCARD is een echte tankpas zoals een tankpas bedoeld is. Zonder extras zoals parkeervoordeel, service-abonnementen etc. Gewoon no nonsense tanken met gegarandeerd de beste deal!
Zakelijke Tankpas Gratis Aanvragen Shell Wassenaar.
10 cent korting per liter op diesel. Alles overzichtelijk opéén factuur. Manage je wagenpark online. Tankpas gratis aanvragen. U kunt profiteren van nog meer voordeel met de combi tankpas waspas deal. Alle informatie over btw, autokosten en tankpassen. Op deze pagina lees je alle voordelen van een tankpas. Ook kom je te weten wat de fiscale spelregels zijn voor btw aftrek op zakelijke mobiliteit. Wist jij bijvoorbeeld dat je als ondernemer altijd btw-aftrek hebt op autokosten, zelfs als je auto prive-bezit is? Btw aftrekken alleen met zakelijk betaalmiddel. Omdat er in het verleden veel fraude is gepleegd met tanktransacties en tankbonnetjes, accepteert de fiscus alleen btw-aftrek op brandstof als dit is betaald met een zakelijk betaalmiddel. De Belastingdienst wil onomstotelijk aangetoond zien dat de betaling voor de brandstof door het bedrijf is gedaan.
Tankpas - Halma Agro BV.
Vraag de tankpas aan! Tanken met bankpas of creditcard. Bij het tanken met uw bankpas of creditcard wordt er bij het invoeren van uw pas met de bijbehorende pincode €125,-, gereserveerd. Voor dit bedrag kunt u maximaal tanken. Nadat u getankt heeft wordt deze reservering teruggeboekt en wordt het daadwerkelijke bedrag waarvoor u getankt heeft afgeschreven. Normaal ziet u hier niets van op uw rekeningafschrift. Het kan wel eens voorkomen dat dit enkele uren of soms zelfs dagen duurt voordat deze reservering is teruggestort zodat het dan wel tijdelijk zichtbaar is via internetbankieren. Hier kunnen wij niets aan doen. Dit heeft met de banken of creditcard maatschappijen onderling te maken. Halma Agro BV. De Draai 7, 9076 PD. Halma Agro BV is een oliehandel die in 1983 is opgericht. In al die jaren is er veel kennis opgedaan, waardoor wij u goed kunnen adviseren. Ons bedrijf is gevestigd in een modern pand in St.
Beste Tankpas 2021 - Top 10 Tankpassen verkrijgbaar.
Je hoeft niets extra te doen om in aanmerking te komen voor de korting. Met de Tinq tankpas kun je wel bij 150 tankstations terecht. Je rekent alleen af voor de brandstof die je in je auto plaatst. Niets meer en niets minder. Tinq is namelijk de marktleider als het gaat over onbemande tankstations. Tinq biedt goede en voordelige tankpassen voor jou als consument. Bij TinQ profiteer je van direct brandstofvoordeel. Je kunt altijd op een korting rekenen. Het is een zakelijke tankpas en je kunt het op de website aanvragen voor ondernemers. Dit pasje heeft, behalve brandstof, niets meer aan te bieden. Als je een tankpas wilt die alleen voor tanken is, dan is dit pasje misschien wel wat voor jou. /vc_column_text vc_btn titleMeer informatie bekijk prijs colorwarning alignleft. Bij BP zijn er meerdere tankpassen waar je uit kunt kiezen. Je kunt dan gerust eentje uitkiezen die helemaal bij je wensen past. Vergelijk diverse tankpassen en vindt voor jou de beste pas online.
Zakelijk tanken en de brandstof BTW - HTB.
Om BTW op brandstof te kunnen verrekenen in uw BTW aangifte kunt u het beste de getankte benzine betalen per bank of met de pinpas. Als u contant betaalt, ontbreekt bewijs van de kosten. In een eventuele discussies met de. Belastingdienst staat u dan zwak. Het is raadzaam om een bon op naam te vragen of u moet met zakelijke pinpas betalen en de bon bewaren. Het is belangrijk dat de afnemer, uw bedrijf, te achterhalen is. Een kassabon staat niet op naam en de BTW is dan alleen verrekenbaar als u met de pinpas van de zaak betaalt. U mist de btw-teruggaaf als u in het buitenland tankt. Tenzij u zoveel buitenlandse btw in een EU-land betaalt, dat een verzoek om btw-teruggaaf loont. De op de Nederlandse kassabon vermelde btw kan - als u meedoet aan de btw - gewoon via de btw-aangifte teruggevraagd worden. Ook hier geldt dat de pinbetaling duidelijk maakt dat u degene was die betaalde. Tankpas voor aftrek brandstof BTW.
Van Kessel - Brandstoffen, smeermiddelen en tankpassen.
Of het nu gaat om vrachtwagens, personenautos, land. Van Kessel tankpas. Bent u vaak onderweg met uw zakelijke personenauto, bestelwagen s of vrachtwagen s? Met de Van Kessel tankpas profiteert u. AdBlue is bij een modern wagenpark niet meer weg te denken. De meeste EURO 5 6 vrachtwagens maar ook. HVO diesel Fossielvrije diesel. Elektrisch rijden Met een laadpaal op uw bedrijf.
Een tankpas voor alles - in heel Europa UTA.
Bij welke tankstations kan ik de UTA-tankpas gebruiken? Anders dan met tankpassen van andere uitgevers kunt u tanken in Europa bij meer dan 55.700 tankstations, waaronder goedkope merken. Een overzicht van de stations krijgt u in onze UTA-stationzoeker. Hoe kom ik aan een tankpas? Als u een werknemer van het bedrijf bent, raden we u aan met uw wagenparkbeheerder te gaan praten. Als u, als de persoon die verantwoordelijk is voor het wagenpark, tankpassen wilt aanvragen voor uw medewerkers, dan kunt rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij stellen vrijblijvend een offerte op maat voor u op. Van welke andere diensten kan ik gebruikmaken met de tankpas? Naast tanken kunt u ermee uw auto laten wassen, autoaccessoires, auto-onderdelen en banden kopen, reparaties laten uitvoeren of gebruikmaken van de pechhulpdienst. Kan ik ook elektrische voertuigen opladen met de tankpas? De UTA eCharge Card is bedoeld voor elektrische voertuigen. Hiermee kunt u uw elektrische voertuig opladen bij 295.000 oplaadpunten - het grootste netwerk in Europa. Geldt er een minimum voor het aankoopbedrag met de tankpas? Nee, er is geen minimum voor het aankoopbedrag met UTA-tankpassen. Kan ik een UTA-tankpas krijgen als particulier? Helaas, wij bedienen uitsluitend zakelijke klanten. 24/7 noodnummer pechhulp.

Contacteer ons