Meer resultaten voor tankpas aanvragen zzp

tankpas aanvragen zzp
tankpas aanvragen zzp
Neem eens een kijkje op onze pagina voor grote aanvragen. Eén pas voor tanken, laden en parkeren. Ook afrekenen voor carwash, motorolie en meer. Al je tankbeurten fiscusproof op één verzamelfactuur. Het aanvragen van een universele tankpas als ondernemer of ZZPer kost je slechts enkele minuten. Binnen 5 minuten is jouw aanvraag klaar en nemen we hem in behandeling.Wil je een zakelijke tankpas aanvragen? Ook dan zit je hier goed. Als ZZP'er' of ondernemer ben je vaak onderweg, en hoe lekker is het om zorgeloos op pad te kunnen? Betaal met de pas van MKB Brandstof voor al je tank-, laad-, was- én parkeerbeurten. Dat allemaal met 1 pas? Ideaal, dus ook voor je bedrijfsauto. Profiteer van kortingen. Met de tankpas van MKB Brandstof kun je bij alle tankstations in Nederland tanken. Je bent dus niet merkgebonden. Met onze tankpas profiteer je van de schommelingen in de prijs van brandstof. Nederland telt meer dan 2.000 onbemande tankstations waar de prijs soms tot wel 15 cent per liter goedkoper kan zijn.Dit is echter niet alles wat een tankpas te bieden heeft, er zijn namelijk nog veel meer voordelen.
Tankpas - Kuster Energy.
Toegang tot onze eigen portal waar u 24/7 inzicht heeft in uw vertankingen. Wekelijks een digitale en gespecificeerde factuur. U kunt gebruik maken van een chauffeurs- of wagennummer. Onze tankpas is ook te gebruiken in het buitenland. Onze tankpas is helemaal gratis. Lees meer
Tankpas voor bedrijven - Fieten Olie.
Profiteer van de voordelen van onze tankpas! Voor bedrijven en instellingen hebben wij de Fieten Olie tankpas. Met deze pas kunt u voordelig tanken op alle Fieten Olie tankstations! Geen bonnetjes meer bewaren. Wekelijks ontvangt u per e-mail een BTW-factuur. Gespecificeerd verbruik per product, pas, kenteken of chauffeur. Bepaal per pas welke producten ermee betaald kunnen worden. Vermeld de kilometerstand bij elke tankbeurt. De facturen worden automatisch van de rekening geïncasseerd. Ja, ik wil ook tankpassen! Voor slechts €5,-, per tankpas per jaar bevrijdt u uw bedrijf van de bonnen-administratie. Direct tankpas sen aanvragen.
Zakelijk tanken wordt nog makkelijker met de Tango tankpas!
Waar kan je tanken met de Tango tankpas? Met de Q8/Tango liberty card kun je tanken bij ruim 1800 tankstations in de Benelux en bij meer dan 1300 stations in Nederland. Zo kun je met onze zakelijke tankpas terecht bij alle Tango tankstations, maar ook bij Avia, Argos, Esso, OK, Texaco, Sakko en Firezone. Als je zakelijke reizen ook regelmatig over de landsgrenzen gaan, kun je met de Q8 liberty card Benelux tanken bij meer dan 500 Q8-tankstations in België en Luxemburg. Dat zijn dus ruim 1800 tankstations. Bekijk alle fleet management platforms. Wat kost een Tango tankpas? Onze tankpassen zijn gratis. Je betaalt geen borg of maandelijkse kosten. Je betaalt alleen de brandstof die je daadwerkelijk verbruikt. Dit staat per tankkaart overzichtelijk aangegeven op de digitale factuur die je tweemaal per maand ontvangt. De tankkaarten kun je beheren in ons uitgebreide beheerportaal. Hoe werkt een Tango tankpas? Bij Q8/Tango nemen we geen enkel risico als het op veiligheid aankomt. Op de voorzijde van de kaart vind je de naam en/of het bedrijf van de kaarthouder. Op de achterzijde bevindt zich een magneetstrip en een strook voor de handtekening van de kaarthouder.
ESSO CARD voor ZZP'ers' Kleine Ondernemingen ESSO CARD.
ESSO CARD tankkaart voor kleine bedrijven. Van lokale brandstofaanbiedingen tot minder uitgaven en een betere cashflow, een ESSO CARD biedt kleine bedrijven veel voordelen. Met de ESSO CARD van WEX Europe Services heeft u direct toegang tot lagere brandstofprijzen. En omdat uw uitgaven komen te staan in een overzichtelijke, BTW- conforme factuur, hoeft u minder tijd aan administratie besteden - waardoor u meer gemoedsrust heeft, u kunt concentreren op de groei van uw bedrijf en uw klanten beter kan bedienen dan ooit tevoren. Makkelijk fleet-beheer van een klein bedrijf. Met ESSO CARD krijgt lokale aanbiedingen waardoor u omliggende bedrijven een handje helpt tijdens uw dagelijkse activiteiten. U krijgt korting bij een aantal tankstations en dankzij ons uitgebreide netwerk heeft u altijd een lokale partner in de buurt waar u op kunt vertrouwen. En u hoeft niet langer uw chauffeurs met regelmaat bedragen te vergoeden - uw cashflow wordt hierdoor beter. En elke keer dat u brandstof koopt met uw zakelijke tankpas, komt dit online in uw rapporten te staan - ideaal als u ambities heeft om te groeien.
Zakelijk rijden: zzp'er' durf te vragen! ikwordzzper.nl.
ZZP Tools en hulp. ZZP Tools en hulp. Hulp in de regio voor zzp'ers.' Helpdesk voor zzp'ers.' Netto besteedbaar inkomen calculator. / Zakelijk rijden: zzp'er' durf t. Laatste update: 30 november 2020. Plaatsingsdatum: 21 maart 2017. Whatsapp Twitter Facebook Linkedin. Zakelijk rijden: zzp'er' durf te vragen! Onze Facebookgroep ZZPer durf te vragen telt inmiddels ruim 11.000 leden. Dagelijks ontvangen we hier veel vragen over het ondernemerschap. Wat mij opvalt is dat veel vragen binnen deze groep over zakelijk rijden gaan. Kan ik zakelijk rijden met mijn privéauto? Hoe zit het met bijtelling? Wie van jullie maakt er gebruik van een tankpas? Kán ik als zzper überhaupt gebruikmaken van een tankpas? Het is slechts een greep uit de vragen van deze aspirant zzpers in deze Facebook-groep. Gelukkig weten veel zzpers elkaar te helpen en geven ze elkaar handige tips. Toch heerst er nog wat onduidelijkheid over bijvoorbeeld zakelijk rijden met je privéauto. En kun je als zzper nu wel of niet een tankpas aanvragen?
Beste Tankpas 2021 - Top 10 Tankpassen verkrijgbaar.
Met de Tinq tankpas kun je wel bij 150 tankstations terecht. Je rekent alleen af voor de brandstof die je in je auto plaatst. Niets meer en niets minder. Tinq is namelijk de marktleider als het gaat over onbemande tankstations. Tinq biedt goede en voordelige tankpassen voor jou als consument. Bij TinQ profiteer je van direct brandstofvoordeel. Je kunt altijd op een korting rekenen. Het is een zakelijke tankpas en je kunt het op de website aanvragen voor ondernemers. Dit pasje heeft, behalve brandstof, niets meer aan te bieden. Als je een tankpas wilt die alleen voor tanken is, dan is dit pasje misschien wel wat voor jou. /vc_column_text vc_btn titleMeer informatie bekijk prijs colorwarning alignleft. Bij BP zijn er meerdere tankpassen waar je uit kunt kiezen. Je kunt dan gerust eentje uitkiezen die helemaal bij je wensen past. Vergelijk diverse tankpassen en vindt voor jou de beste pas online. We zien dat de tankpassen bij wel 18.000 tankstations in 29 landen te gebruiken zijn. Je kunt gebruik maken van hun professionele routeplanner om de tankstations te vinden. Er zijn 3 passen die ze aanbieden.: De BP Komfort tankpas.
Tankpassen vergelijken voor bedrijven - Diesel Card Service.
De EDC tankpas is ideaal voor lange reistrajecten door Nederland en Europa. Met de Shell tankpas tankt u bij 650 Shell locaties tegen scherpe prijzen. Om brandstof van hoge kwaliteit te tanken bij alle Esso tankstations in Nederland, kiest u voor de Esso nationale tankpas. Bent u internationaal actief? Dan kunt u kiezen voor de Esso Europe tankpas. Met de tool op deze pagina kunt u de tankpassen eenvoudig met elkaar vergelijken. Kiezen voor Diesel Card Service. Ook starten met besparen op uw brandstofgebruik? Met Diesel Card Service beheert u uw wagenpark gemakkelijk en efficiënt. DCS is de enige aanbieder in Nederland met een koppeling tussen de tankpassen en ons telematicasysteem, Kinesis. Hiermee kunt u gemakkelijk al uw voertuigen volgen. Wij werken daarnaast niet met een contract of minimum brandstofafname. Of u nu het wagenpark beheert van uw eigen eenmanszaak, een kleine tot middelgrote onderneming of een multinational: Diesel Card Service staat voor u klaar.
Tankpas zonder borg FUELCARD.
Bovendien krijg je geen korting op de prijs aan de pomp. Met de FUELCARD geniet je van prijzen op maat en heb je de beste brandstofdeal van Nederland. Je betaalt dus altijd de laagste prijs en je hebt extra voordeel bij 2 tankstations naar keuze. Dat betekent maximaal besparen op je brandstof! Tankpas zonder borg. In de meeste gevallen hoef je bij de aanschaf van een FUELCARD geen borg te betalen. Na ontvangst van de aanvraag voeren we een kredietbeoordeling uit. Indien deze negatief is bevonden, kan het voorkomen dat er een borg wordt gevraagd, zodat de aanvraag verder in behandeling kan worden genomen. Dit is altijd in overleg met jou. Ook als zelfstandige kun je gewoon een tankpas aanvragen. Na het invullen van de aanvraag volgt ook hier een kredietcheck. In de meeste gevallen leveren wij binnen 10 werkdagen de tankpas zonder borg. Wat voor jou als ondernemer de beste tankpas is hangt natuurlijk nauw samen met je wensen. Je kunt de FUELCARD volledig aanpassen. Denk aan het kiezen van de brandstof die je nodig hebt en bepalen of je shopartikelen of de carwash met de pas wilt afrekenen. Acceptatie in NL.

Contacteer ons