Meer resultaten voor tankpas aanvragen particulier

tankpas aanvragen particulier
tankpas aanvragen particulier
Tel dat op bij de kosten die je bespaart door losse tankbeurten niet meer te hoeven in te dienen, dan wil je toch een tankpas? Nog meer functies. Kun je met een tankpas alleen tanken? Absoluut niet, met onze tankpas zowel kunt kun je tanken, laden, parkeren én naar de carwash. Even door de wasstraat is dus ook erg gemakkelijk. Wil je weten hoe een laadpas werkt? Lees dan snel verder! Één tankpas voor al je tankbeurten. Ook betalen voor wasbeurten, motorolie en meer. Al je tankbeurten fiscusproof op één verzamelfactuur. Inloggen Mijn Dashboard. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Mis geen updates meer over duurzame mobiliteit met de Wegwijzer, elke maand in je inbox. Bedankt voor je inschrijving Je krijgt voortaan elke maand inspirerende en interessante updates rondom duurzame mobiliteit in je inbox. Je ontvangt een bevestigingsmail van ons. Er ging iets mis! Het inschrijven is helaas niet gelukt. Ververs de pagina, of druk op F5 om het nogmaals te proberen. Download de gratis apps voor Tanken, Carwash, Parkeren en Laden.
Met de Esso tankpas kun je ook tanken bij Shell.
Met MKB Brandstof tank je overal in Nederland en bij 50.000 stations in heel Europa. MKB Brandstof is de marktleider in tankpassen voor ondernemers en zzpers. Daarnaast kun je met de pas laden, parkeren op straat en in PR-locaties en carwash betalen. Bij de pas kan ook een Laadpaal Abonnement worden afgesloten. De ANWB Tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. Er zijn aanvullende diensten zoals parkeren en carwash. Shell biedt als grootste tankstation-keten van Nederland een tankpas. Het bedrijf heeft dit uitbesteed aan Fleetcor. De Shell tankpas is te gebruiken op Shell tankstations en haar partner Esso. Gecombineerd levert dat een behoorlijke landelijke dekking op met ongeveer 650 tankstations. Bij tankstations met een wasstraat kun je ook wasbeurten afrekenen met de Shell tankpas. De meeste landelijke tankstatsion-ketens en oliemaatschappijen bieden een eigen tankpas aan. De grootste ketens hebben een eigen pagina. Lees hier meer over de voor- en nadelen van tankpassen van kleinere ketens. Met deze merk-tankpas kun je terecht bij 275 Total tankstations in Nederland. Je tankt daarnaast in de Benelux bij 1000 locaties. De Total tankpas biedt een zeer beperkt palet extra diensten naast tanken. De lage prijs van de tankpas is positief.
Tanken - Tankpas LeasePlan Netherlands. Loader. Arrow down. Arrow left. Magnifier. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arr
Na 48 uur kun je de tankpas weer gebruiken. Nieuwe pincode aanvragen? Dit doe je via Mijn LeasePlan bij' '' Laad- en tankpas' '' of de website. Je kunt daar ook de gemaakte kosten declareren. Is je vraag beantwoord? Fijn dat we konden helpen! Nee, ik wil contact. We helpen je graag verder. Mijn tankpas werkt niet, wat nu? Probeer het ook bij een andere bezinepomp om uit te sluiten dat de pas kapot is. Werkt de tankpas daar ook niet?
De Shell Tankkaart in België en de rest van Europa FLEETCOR.
Een eenvoudig en praktisch overzicht.: - Een enkele rekening voor alle brandstofkaarten. - Individuele personalisatie van de kaart. - Letter of Credit L/C. - Online beheer van de rekening via ons SelfServe portaal. - Ondersteuning door onze toegewijde klantenservice. - Bewijs van btw-terugbetaling. FAQ vragen en antwoorden. Wat is het verschil tussen de Shell Single en de Shell Multi? Het belangrijkste verschil tussen de Shell Card Single en Shell Card Multi ligt in de mogelijkheid uw wagens vol te tanken bij tankstations van partners. Wat is het verschil tussen de Shell Card National en de Shell Card International? Het belangrijkste verschil tussen de Shell Card National en de Shell Card International is de mogelijkheid buiten België brandstof en andere producten en diensten te kopen. De Shell Card International wordt namelijk in meer dan 31 Europese landen geaccepteerd. Kan ik met de Shell Card ook in andere landen brandstof kopen? Met de Shell Card International kunt u tanken in meer dan 31 Europese landen. Hoe kan ik tot 5 cent per liter besparen met de Shell tankkaarten? Stuur een berichtje om de Shell tankkaart tijdens de promotieperiode te ontvangen. Van welke speciale voordelen kan ik genieten met de Shell tankkaarten?
Brandstof-tank-pas vergelijken - tankpascheck - handig overzicht met top 3 tankpassen MKB brandstof - Multi Tank Card - Tankpas.nl- United Consumers - Brandstofpasvergelijken.
Er zijn in Nederland en België een aantal aanbieders van tankkaarten en tankpassen, waaronder MKB Brandstof en Tankpas.nl. Voor particulieren biedt United Consumers een aantrekkelijke pas. Nederland en België? Er zijn verschillen. Zowel voor Nederland als ook voor België zijn er tankkaarten beschikbaar. In België hoeven geen RSZ-bijdragen worden betaald op een tankkaart als de werknemer ook een bedrijfswagen heeft. Dit geldt ook voor woon-werkverkeer met de eigen wagen, echter op voorwaarde dat de onkosten verbonden aan deze verplaatsingen niet op een andere manier worden gecompenseerd. Vaak worden tankkaarten aangeboden aan de werknemers in combinatie met een bedrijfswagen. In Nederland kunt u de BTW die betaald is over de brandstof terugvragen bij uw belastingaangifte. Ook wanneer u uw privé auto gebruikt voor de zaak, kunt u gedeeltelijk BTW terugkrijgen. Kijk eens op de site van de Belastingdienst voor meer informatie. Kan ik ook andere diensten betalen met een tankpas?
Veelgestelde vragen - AVIA.
Welke brandstoffen zijn beschikbaar bij mijn tankstation? Ieder AVIA tankstation heeft andere brandstoffen. Zoek jouw tankstation hier opom te zien welke brandstoffen jouw tankstation heeft. Welke tankpassen accepteert mijn tankstation? Zoek jouw tankstation hier opom te bekijken welke tankpassen geaccepteerd worden. Ik heb een vraag over mijn tankkaart. Hoe vraag ik een tankkaart aan? Een tankkaart vraag je hier aan. Kan ik als particulier ook een tankkaart aanvragen? Nee helaas niet. AVIA Tankkaarten worden alleen versterkt aan ondernemingen en zelfstandigen. Ik heb per post mijn AVIA tankkaart ontvangen, is deze al actief? Jouw kaarten zijn na ontvangst direct actief. Om de AVIA tankpas te gebruiken, heb je wel de bijhorende pincode nodig.
Tankpas Argos Tankstations.
Bij een storing op een Argos Tankstation kun je 24/7 bellen met.: 31 0 88 1007 333. Please leave this blank. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief. Argos Tankstations zijn onderdeel. Hoe kunnen we je helpen? Contact Form Tankpas Page.
FAQ - LUKOIL tankpas.
Wij stellen een standaardlimiet op de pas in, maar u kunt vrij bepalen welke limiet de pas heeft op dag-, week- of maandbasis. U kunt deze limieten zelf aanpassen in onze webportal LUKOIL Card Online. In deze korte handleiding leggen we uit hoe u dit doet. Maar u kunt natuurlijk ook even bellen met onze klantendienst. Die is elke werkdag van 7 uur tot 18 uur bereikbaar op het nummer 043/3523257. Mijn tankpas werkt niet meer.
Bespaar en tank veilig, snel en gemakkelijk met de Tamoil Mobility Card. Tamoil - Zo kan het ook.
Speciaal voor bedrijven hebben wij de Tamoil Mobility Card ontwikkeld. Deze tankpas kunt u gratis aanvragenvia ons online portal of download het aanvraagformulier. Met uw eigen inlogcodes voor deze portal heeft u 24/7 de regie over uw tankpassen en transacties. Wat zijn de voordelen van de Tamoil Mobility Card? Met de gratis Tamoil Mobility Card bespaart u tijd en brandstofkosten. U kunt namelijk in de online portal tankpassen activeren en blokkeren, zelf autorisaties instellen welke producten getankt mogen worden, pincodes aanpassen en nieuwe kaarten voor uw medewerkers aanvragen.
Zijn de tarieven voor private lease inclusief brandstof? Lees er alles over!
Beloven om op te draaien voor deze onvoorspelbare kosten kan onverstandig zijn. Het optioneel meeleveren van enkel een losse tankpas kan misschien wel in de toekomst. Dan zou je als privé lease klant bijvoorbeeld maandelijks een factuur ontvangen voor de gemaakte brandstofkosten. Deze kosten zijn dan niet inclusief, maar het is wel praktisch en overzichtelijk voor ZZPers die ook zakelijk rijden met een privé leaseauto. Toch maar leasen exclusief brandstof? Daar helpen wij je een handje bij. We maken het eenvoudig om de beste auto te vinden tegen de beste leaseprijs.

Contacteer ons