Meer resultaten voor tanken met een tankpas

tanken met een tankpas
tanken met een tankpas
Nederland telt meer dan 2.000 onbemande tankstations waar de prijs soms tot wel 15 cent per liter goedkoper kan zijn.Dit is echter niet alles wat een tankpas te bieden heeft, er zijn namelijk nog veel meer voordelen. Wil jij weten welke dat zijn? Privé en zakelijk tanken. Als je een tankpas aanschaft, is de kans groot dat je ook met je privéauto zakelijke kilometers maakt. Wist je dat je naast de 0,19, cent per zakelijke kilometer ook de btw mag verrekenen? Niet alleen op brandstof, maar ook op benodigde vloeistoffen, onderhoud en banden. Laat geen geld liggen. Lees de regels hiervoor. Lees de regels. Een pas die geschikt is voor zowel mkb als zzp, dat is de tankpas van MKB Brandstof. Met onze pas kan je terecht bij meer dan 50.000 tankstations in heel Europa. Reken voortaan jouw zakelijke tankbeurten af met één pas en ontvang alle tankbeurten aan het einde van de maand op één overzichtelijke factuur.
Tankkaarten Companeo.nl.
Er zijn verschillende aanbieders van tankpassen die allemaal hun eigen voorwaarden en voordelen verbinden aan hun pas. Hieronder een overzicht van enkele aanbieders., Bij een benzinepomp kunt u steeds vaker een merkgebonden tankpas aanvragen. Als extra voordeel heeft u dan vaak een korting op de literprijs. Een nadeel is dat u dan alleen maar bij tankstations van het betreffende merk kunt tanken. Bij MKB Brandstof kunt u tevens een tankpas aanvragen en profiteren van een lagere literprijs per tankbeurt. U kunt bij ieder tankstation in Nederland tanken. Tevens krijgt u maandelijkse een volledig overzicht van uw tankbeurten en de bijbehorende kosten. Ook via de ANWB is het mogelijk een tankpas aan te schaffen. Met deze tankpas kunt u overal in Nederland tanken. Klik hier voor meer informatie
mkb-tankpas.nl
Tankstations - LUKOIL tankpas.
Bekijk ons handige overzicht van tankstations bij u in de buurt waar u met uw LUKOIL-tankpas kunt tanken. 0 van 0 Tankstations. Placeholder store name. Routebeschrijving Street View. Placeholder store name. Placeholder for address. Routebeschrijving Street View. I consent to having this website store my submitted information so they can respond to my inquiry. LUKOIL 2022 ALL RIGHTS RESERVED. VOLG ONS COOKIEBELEID PRIVACY POLICY. Met een LUKOIL pas kan je nu ook jouw elektrische wagen opladen. En dit tegen een marktconforme prijs. Zo ontvang je in plaats van een klassieke tankpas een LUKOIL hybride kaart, dé LUKOIL kaart waarmee je zowel kan tanken als elektrisch laden. Je tankbeurten en je laadbeurten komen beide op je fleetfactuur. Elektrisch laden is mogelijk bij meer dan 15.000 openbare laadpalen in de Benelux. Ontdek jouw dichtstbijzijnde oplaadpunt op www.oplaadpalen.nl of via de appChargemap. Jouw GRATIS LUKOIL hybride kaart aanvragen?
Is er een tankpas voor particulieren? UnitedConsumer is de beste optie.
Dit is te omzeilen door de webpagina waar je kan tanken van United Consume r op te slaan als favoriet op je smartphone of tablet. De tankpas direct gratis online aanvragen bij UnitedConsumers, het is maar een paar minuten werk. Tankpas online aanvragen UnitedConsumers. Anderen lazen ook.: Bestel in de maand januari een zakelijke tankpas met korting. Tankpas-aanvragen uitgebreid met Total Card tankpas. Kies je een merkgebonden of een universele tankpas? Kan ik auto onderhoud afrekenen met een zakelijk tankpas? Janneau op 20 april 2018 om 13:49.: Dit is geen tankpas, dit is een spaarkaart. Er zijn particulieren die op zoek zijn naar een tankpas zodat ze maandelijks hun tankkosten kunnen afrekenen. Redactie op 20 april 2018 om 16:29.: Door United Consumer wordt het een tankpas of tankkaart genoemd. Het lijkt een beetje op sparen, maar binnen 24 uur wordt de verkregen korting uitbetaald. Bij een tankpas kunt u alleen achteraf betalen als u ondernemer bent.
Kies uw tankpas en tank voordeliger Tankpassen-Vergelijken.
Gebruik dan onze handige online tankpas vergelijker. Bekijk gemakkelijk en snel welke tankpas aanbieders het beste bij u passen. Door slim te kiezen voor een brandstofpas kunt u mogelijk kosten besparen. Er zijn in Nederland veel merken tankstations, waarvan sommige zeer goedkope brandstof aanbieden. Vergelijk daarom of u met een fleetcard overal kan tanken of dat de aangeboden korting opweegt tegen het gemak van overal tanken en zelf kunnen kiezen om bijvoorbeeld goedkope diesel te tanken bij een onbemand tankstation. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u direct contact opnemen met de aanbieder om te starten met het tankpas aanvragen. Tanken met een brandstofpas. Bent u een zakelijke rijder, of eigenaar van een bedrijf met een of meerdere berdrijfsvoertuigen dan is een tankpas een heel handig middel om uw administratie te vereenvoudigen. Met een brandstofpas kunt u brandstof af rekenen en ontvangt u periodiek een verzamelfactuur. De brandstofpas is er niet alleen voor het MKB. Ook als ZZPer kunt een tankpas aanvragen om uw administratie te vereenvoudigen en de betaalde btw terug te vorderen. Er is geen onderscheid in de werking tussen een brandstofpas MKB of brandstofpas ZZP.
Onze Tankpassen - OQ Value B.V. Onze Tankpassen - OQ Value B.V.
Kortom, de OQ Value tankpas maakt regionaal zakelijk tanken voordelig, veilig en gemakkelijk! Voor de algemene voorwaarden van de OQ Value tankpas klik hier. EuroShell tankpas: tanken in Europa bij duizenden tankstations in meer dan 25 landen. Met de EuroShell tankpas profiteert u niet alleen van korting op de brandstoffen bij Shell tankstations, maar ook van meer gemak, duurzaamheid, veiligheid, beter beheer van uw wagenpark en besparingen. Met één enkele tankpas, rekent u snel en gemakkelijk brandstoffen en diensten af. Van brandstof onderweg en tolbetalingen tot BTW-terugvordering en pechhulp. Met duizenden tankstations en partnerlocaties is het Shell netwerk het grootste van heel Europa! Tank met de EuroShell tankpas op onze tankstations in de regio en het inter nationale Shell Netwerk. Voor een overzicht van het Shell netwerk kunt u gebruik maken van de Shell stationfinder. Voor de algemene voorwaarden van de EuroShell tankpas klik hier. Meer weten over onze tankpassen? Wij geven u graag meer uitleg over de voorwaarden, het tankstationnetwerk en de gebruiksfuncties van onze tankpassen. Wij kijken graag samen met u welke tankpas het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie.
Tanken - Tankpas LeasePlan Netherlands. Loader. Arrow down. Arrow left. Magnifier. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arrow right. Arr
Pech en schade. Bestelling en levering. nl NL Home. Hoe kunnen we je helpen? Vind je antwoord. Mijn LeasePlan app. Auto inleveren of overnemen. Bestellen en leveren. Selecteer een onderwerp. Wat kan ik betalen met mijn tankpas? Met je tankpas kun je alle soorten brandstof afrekenen. In het buitenland is het alleen mogelijk om met de DKV-zijde van de tankpas te betalen als dit is opgenomen in het leasecontract. De contracthouder kan opties, als waskosten, laten toevoegen aan de tankpas. Is je vraag beantwoord? Fijn dat we konden helpen! Nee, ik wil contact. We helpen je graag verder. Kan ik E10 tanken?
Zakelijke Tankpas: alle brandstof tanken op één factuur.
Voorbeelden hiervan zijn de Shell Tankpas, ESSO Card, BP Plus Tankpas en de Total Card. Dit limiteert je in je keuze, maar daar staan andere voordelen tegenover. Zo krijg je met deze tankpas soms korting op brandstof en kun je meedoen met alle lopende acties. Een merk-tankpas geeft korting op de brandstof en toegang tot lopende acties. Maar let op: de kosten die je maakt voor het omrijden, wegen vaak niet op tegen de mogelijke korting. Het is dus belangrijk om van tevoren te bekijken bij welke tankstations je kunt tanken. Online kun je vrij gemakkelijk het dekkingsgebied zien van de verschillende aanbieders. Kosten van een zakelijke tankpas. Voor het gebruik van een brandstofpas betaal je een bijdrage. De kosten variëren per aanbieder en bedragen vaak enkele euros per maand. Ook betaal je soms een kleine bijdrage voor de pas zelf. Verder wordt er een eenmalige borg gevraagd, die je terugkrijgt zodra je de pas opzegt en geen betalingsachterstand hebt. De tankpassen van specifieke merken worden veelal gratis beschikbaar gesteld. Dat je met een zakelijke tankpas korting kunt krijgen, is niet de voornaamste reden dat ondernemers er een aanschaffen.
Tankpas ANWB Mobiliteitskaart ANWB Zakelijk.
In dat geval ontvang je een tankpas met twee zijdes: de ene zijde is voor tanken in de Benelux en de andere voor tanken in landen binnen de Europese Unie. Je kunt in het buitenland tanken bij alle aangesloten tankstations van DKV EuroService. Dit zijn meer dan 100.000 aangesloten locaties in Europa. Bekijk het overzicht bij welke Europese tankstations de Tankpas geaccepteerd wordt. Wil je alleen tanken in de Benelux? Dat kan, je ontvangt dan een kaart met één strip aan de achterzijde om te betalen bij de tankstations in Nederland, België en Luxemburg. Zo werkt tanken met de ANWB Mobiliteitskaart. Met de ANWB Mobiliteitskaarten Auto Compleet en Mobiliteit Compleet is het mogelijk om te tanken. Onthoud de huidige kilometerstand van de auto. Start met tanken zoals je dat normaal ook altijd doet. Reken met de Mobiliteitskaart af bij de kassa in het tankstation of volg de instructies op het betaalautomaat bij een zelfkassa. Om af te rekenen gebruik je de pincode van de kaart.

Contacteer ons